Το εμβόλιο έφτασε, οι συνδρομητές του Netflix έχουν μειωθεί

Το πρώτο τρίμηνο του έτους, όταν ο εμβολιασμός επιταχύνθηκε στις ΗΠΑ, ο αριθμός των συνδρομητών του Netflix παρέμεινε κάτω από τις προσδοκίες. Ενώ η προσδοκία της αγοράς ήταν το Netflix να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών κατά 6,29 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο του 2021, η εταιρεία μπόρεσε να αυξήσει αυτόν τον αριθμό κατά 3,98 εκατομμύρια. Αυτή η πτώση ΚορωνοϊόςΑναφέροντας ότι οι επιπτώσεις της φήμης οφείλονται στη σχετική μείωση, η εταιρεία δήλωσε ότι μια τέτοια ανάπτυξη που σημειώθηκε στην επιδημία θα βλάψει τα αποτελέσματα της εταιρείας το 2021.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Netflix, Reed Hastings, παραπονέθηκε ότι η τρέχουσα τάση ανάπτυξης παρουσιάζει διακυμάνσεις, δηλώνοντας ότι έχουν επιτύχει ανάπτυξη «τόσο ομαλή όσο και μετάξι» για 10 χρόνια.

Οι μετοχές της Netflix μειώθηκαν κατά 13% καθώς η ανάπτυξη δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, ενώ οι αναλυτές του Bloomberg Intelligence δήλωσαν ότι παρά τον βραχυπρόθεσμο θόρυβο, η μακροπρόθεσμη διατριβή της εταιρείας είναι ισχυρότερη από ποτέ.

«Δεν υπήρχε τίποτα να παρακολουθήσουμε αυτό το τρίμηνο», δήλωσε ο αναλυτής του Moffet Nathanson, Micchael Nathanson. Ενώ η επιδημία έδωσε στη Netflix μόχλευση για την απόκτηση πελατών, η παραγωγή διακόπηκε από την επιδημία, επιβραδύνοντας την παραγωγή νέου περιεχομένου και συμπιέζοντας την εταιρεία.

Netflix, Κορωνοϊός Με το ξέσπασμα, είχε ένα από τα ισχυρότερα πρώτα τρίμηνα στην ιστορία του το 2020, κερδίζοντας 15,8 εκατομμύρια νέους συνδρομητές. Η εταιρεία αύξησε τον αριθμό των χρηστών σε 167 εκατομμύρια 182 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

.Source