“Το εμβόλιο είναι 100 φορές ασφαλέστερο από τον κίνδυνο που παίρνουμε κατά την οδήγηση αυτοκινήτου”

Καθηγητής  Δρ.  Fire Kara:

Καθηγητής Δρ. Ο Ate Kara επέστησε την προσοχή με την αναλογία του, εξηγώντας την αξιοπιστία των εμβολίων κοραναϊού. “Το εμβόλιο είναι 100 φορές ασφαλέστερο από τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν ταξιδεύουμε με αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Kara.

Καθηγητής  Δρ.  Fire Kara:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στην Τουρκία Κορωνοϊός Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής Καθ. Δρ. Ο Ate Kara έκανε σημαντικές δηλώσεις στο πρόγραμμα ουδέτερης ζώνης του Ahmet Hakan που μεταδόθηκε στο CNN Türk.

Έφερε στην Τουρκία από την Κίνα σήμερα το πρωί μεταξύ του βασικού θέματος της ημερήσιας διάταξης της Τουρκίας Κορωνοϊός Ενώ τα εμβόλια οδηγούν τον δρόμο, ο καθηγητής Δρ. Fire Kara, Κορωνοϊός λέγοντας ότι τα εμβόλια θα ελεγχθούν από το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας Τουρκία Φαρμακευτική και Ιατρική Συσκευή, πρόσφατα είπε ότι το εμβόλιο ήταν απίθανο να πωληθεί σε φαρμακεία. Ο Κάρα είπε, “Η ζήτηση του κόσμου είναι πολύ υψηλή. Η παραγωγή ανενεργών εμβολίων που θα παράγει η Κίνα είναι περίπου 500 εκατομμύρια δόσεις. Είναι καλύτερο να πουλήσετε τα εμβόλια στα φαρμακεία σε 1,5-2 χρόνια”, είπε.

Κάνοντας μια κριτική αναλογία σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων, καθηγητής Δρ. Kara, “Εάν μπείτε στο αυτοκίνητο σήμερα και πάτε οπουδήποτε, το εμβόλιο είναι 100 φορές ασφαλέστερο. Είναι 100 φορές ασφαλέστερο από τον κίνδυνο που παίρνουμε κατά την οδήγηση. Αυτή είναι μια κατάσταση με το πιο επικίνδυνο εμβόλιο.”

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source