Το εμβόλιο του κορακοϊού του Καζακστάν θα εμφιαλωθεί στην Τουρκία

Το εμβόλιο του κορακοϊού του Καζακστάν θα εμφιαλωθεί στην Τουρκία

ένας νέος τύπος κοροναϊού από επιστήμονες του Καζακστάν (Kovid-19) κατά του ανεπτυγμένου και του qazvac (qazkovid-in) εμβολίου που ονομάζεται, αναφέρθηκε ότι γεμίστηκε σε φιάλες σε ένα εργοστάσιο στην Τουρκία.

Το εμβόλιο κορακοϊού του Καζακστάν θα εμφιαλωθεί στην Τουρκία

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Καζακστάν Yeral Tugjanov, δήλωσε σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, την απόφαση εμβολιασμού που έχει συσκευαστεί στην Τουρκία, ωστόσο ανέφερε ότι έλαβε για τη χώρα τους bitmemesi κατασκευαστικών εργασιών στην εγχώρια μονάδα παραγωγής εμβολίων.

Ο Tugjanov δήλωσε ότι το 50% του εμβολίου QazVac θα ελεγχθεί για συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα στις 21 Απριλίου, “Στη συνέχεια, όλες οι κλινικές δοκιμές θα αξιολογηθούν από το Υπουργείο Υγείας και θα δημοσιευθεί η τελική έκθεση”. είπε.

500 χιλιάδες δόσεις θα παραχθούν στην Τουρκία

Το qazvac είναι το πρώτο βήμα μιας συμφωνίας για την παραγωγή στην Τουρκία του Tugjanov “του εμβολίου του Καζακστάν που αναπτύσσει ο Kovid-19, σχεδιάζουμε να παράγουμε 500 χιλιάδες δόσεις σε μια τουρκική εργοστασιακή εγκατάσταση. Το εμβόλιο θα χρησιμοποιήσει πλήρως τοπικά υλικά στην παραγωγή. μόνο εμβόλιο στην Τουρκία. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Αναπτύχθηκε από επιστήμονες από το Ινστιτούτο Έρευνας Βιολογικής Ασφάλειας του Καζακστάν, το εμβόλιο QazVak ενίεται στους ανθρώπινους βραχιαίους μυς. Το εμβόλιο, το οποίο πρέπει να χορηγείται δεύτερη δόση κάθε 21 ημέρες, δεν απαιτεί ειδικό σύστημα ψύξης.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Καζακστάν Μουχτάρ ήταν Tileub, είχε αναφέρει τον περασμένο μήνα ως μέρος της επίσκεψής του στην Τουρκία για παραγωγή ξένων και εγχώριων εμβολίων από την κοινή μελέτη που πραγματοποιήθηκε με τις διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την παραγωγή της Τουρκίας Atabay με τις εταιρείες που κάνουν.

.Source