Το εμβόλιο Corona εθελοντή! “Δεν έχουμε καμία ευκαιρία να πολεμήσουμε”

Έφερε από την Κίνα, για να συμμετάσχει σε εθελοντική εταιρεία δοκιμών Sinovac εμβόλιο Akdeniz University Rector Prof. που βρίσκεται μεταξύ του πρώτου βιβλίου στην Τουρκία που Δρ. Ο χαμένος Özkan απευθύνθηκε σε εκείνους που είναι κατά των εμβολίων ή σε αυτούς που είναι ανασφαλείς για το εμβόλιο. Εξηγώντας ότι τα αντισώματά του ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο μετά από 2 δόσεις, ο καθηγητής Δρ. Ο Özkan είπε: «Ήμουν ο πρώτος εθελοντής, ακόμη και όταν μπήκα στη Φάση 3, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εθελοντής. Μετά από όλα, φέρετε κάτι εδώ και δεν είστε, αυτό δεν είναι πολύ ευσυνείδητο. Υπό αυτήν την έννοια, νιώθω πολύ καλά. Δόθηκαν δύο δόσεις εμβολίου, αλλά η Φάση 3 είναι ακόμη σε εξέλιξη, δεν έχει σπάσει. Ποιος έχει το εμβόλιο μετά τη διακοπή της Φάσης 3, του οποίου το αντίσωμα το έχει, θα το δούμε καλύτερα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λάβαμε από την Ινδονησία, το εμβόλιο είναι πολύ ασφαλές και δεν έχει σοβαρές παρενέργειες. Δεν έχουμε τόσο σοβαρές παρενέργειες όσο βλέπουμε. Είναι ένα όμορφο πράγμα », είπε.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ Ή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ”

Αξιολογώντας την αντιπολίτευση ή την ανασφάλεια του εμβολίου, ο Πρύτανης ,zkan είπε: «Μερικές φορές, τα ανθρώπινα όντα μπορούν να βρουν μια απόσταση σε όλα τα νέα. Το παίρνω φυσικά. Αλλά όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν την αλήθεια, τόσο περισσότερο θα το ζεσταθούν και μετά από λίγο νομίζω ότι θα παλέψουν για να βρουν το εμβόλιο μετά την αντιπολίτευση του εμβολίου. Νομίζω ότι η διαδικασία θα εξελιχθεί προς αυτή την κατεύθυνση το συντομότερο δυνατό. Εφόσον εμβολιάζομαι, μπορώ να το πω πολύ εύκολα, προς το παρόν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνο στα παιδιά. Εκτός από τα παιδιά, νομίζω ότι όλες οι ομάδες πρέπει να είναι όλοι εκείνοι που ανέφερε το Υπουργείο Υγείας και η εταιρεία. Επειδή το 60 τοις εκατό από εμάς δεν έχουμε την ευκαιρία να το πολεμήσουμε, αν όχι. Εμπιστεύομαι επίσης το εμβόλιο. Θα εμβολιαζόμαστε ή θα είμαστε ευσεβείς », είπε.

300 ΕΘΟΝΕΣ

Στις πληροφορίες που έδωσαν οι υπάλληλοι του νοσοκομείου σχετικά με το εμβόλιο, αναφέρθηκε ότι 300 εθελοντές συμμετέχουν επί του παρόντος και σε ορισμένους από αυτούς χορηγούνται εμβόλια δεύτερης δόσης. Πρύτανης Özkan και καθηγητής Δρ. Ο Ömer Özkan, ο οποίος δήλωσε ότι υπήρχε πολύ σοβαρή ζήτηση μετά την πρώτη του δόση, είπε: «Δεν είδαμε σοβαρές παρενέργειες. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, η εξαιρετικά καλή δουλειά μας συνεχίζεται. “

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των περιπτώσεων κοροναϊού, ο Επικεφαλής Ιατρός του Πανεπιστημίου Akdeniz Prof. Δρ. Ο Mustafa Ender Terzioğlu δήλωσε ότι ο αριθμός των αιτήσεων για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μειώθηκε και υπήρξε σημαντική μείωση ειδικά μετά τα μέτρα απομόνωσης. Σημειώνοντας ότι ο αριθμός των νοσηλείας και των ασθενών που χρειάζονται εντατική φροντίδα μειώθηκε φυσικά, καθηγητής. Δρ. Ο Terzioğlu είπε, «Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα για το σύστημα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ασθενείς και χρειάζονται πάρα πολύ εντατική φροντίδα. Τα κρεβάτια εντατικής θεραπείας είναι σε ορισμένους αριθμούς σε όλες τις χώρες. Λόγω των τεχνολογικών συσκευών, αυτό το στέλεχος μειώνεται φυσικά, ως αποτέλεσμα αυτών των μέτρων. Οι μονάδες εντατικής θεραπείας μας έχουν επίσης ανακουφιστεί σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε επίσης μια πολύ προφανή ανακούφιση “, είπε.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

Καθηγητής Δρ. Ο Terzioğlu προειδοποίησε: «Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες μας είναι ότι η μόλυνση αυτής της ασθένειας οφείλεται κυρίως σε επαφή. Επομένως, είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να προστατεύετε τη μάσκα και την απόσταση, είναι επιτακτική ανάγκη να συνεχίσετε να το κάνετε ακόμα κι αν έχετε εμβολιαστεί, δηλαδή, μετά από ένα συγκεκριμένο εμβόλιο σε έναν ορισμένο αριθμό μονάδων, αυτά τα μέτρα μπορούν να αρθούν με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας μας και πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε όλους μαζί μέχρι εκείνη την ημέρα. πρέπει να ξέρουμε. Εάν είμαστε σε αυτήν τη συνείδηση, νομίζω ότι μπορούμε να νικήσουμε αυτή τη μόλυνση μαζί ως έθνος. “

.Source