Το ενδιαφέρον της Chrysi Michael για το Salai

Ο Χρύσης Μιχαήλ μίλησε για τις δυσκολίες της Καρμιώτισσας τόσο στην προετοιμασία για συνεχόμενα παιχνίδια όσο και στην αγορά μεταφοράς του Ιανουαρίου.

Μια πολύ σημαντική υπόθεση για τον προπονητή του συλλόγου από το “Pano Polemidia” εξαρτάται άμεσα από το μέλλον της αναστολής “Apollo” της Ουγγαρίας, Attila Sala.

“Η μόνη προπόνηση για σήμερα τελείωσε. Είχαμε δύο μέρες ανάρρωσης μετά το παιχνίδι με τον Doxa, will θα εργαστούμε λίγο πιο σκληρά αύριο. Το παιχνίδι της Παρασκευής εναντίον του Ερμή είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε βαθμός είναι εφικτός. Προσθέτουμε πόντους από ισοπαλία, αλλά χρειαζόμαστε νίκες για να αναπνέουμε καλύτερα. “Για παράδειγμα, συγκρίνουμε τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία είναι σε πολύ καλή θέση με διαδοχικές νίκες”, δήλωσε ο Μάικλ στο SPOR FM.

Είμαστε μια μικρή ομάδα. Κερδίσαμε τρία παιχνίδια και τραβήξαμε μερικά. Στον πρώτο γύρο νικήσαμε τον πρωταθλητή Apollo, APOEL και YNP. Σημειώσαμε λιγότερους πόντους από τις άλλες ομάδες γύρω μας ενάντια σε μεγάλους αντιπάλους. Με το ENP, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το λέω αυτό μετά από άλλα παιχνίδια. Φτάσαμε ισοπαλία με ένα απροσδόκητο γκολ στον αγώνα επιστροφής. Δεν παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι εναντίον της Ντόξα, αλλά από τη στιγμή που βρισκόμασταν μπροστά θα είχαμε πιέσεις από μια καλή ομάδα στα πρώτα έξι, σημειώνοντας πολλά γκολ από στατικά στάδια. Η μετάβασή μας δεν λειτούργησε καλά, δεν στοχεύσαμε. “Ευτυχώς, τα πήγαμε καλά στην άμυνα.”

Είπε για τα παιχνίδια. “Ανακοινώσαμε ότι ο Andris Neofitu είναι εκτός παιχνιδιού λόγω των φύλλων. Ο Χριστός επιστρέφει, δεν θα πιάσει τον τραυματισμένο Άλκη Χριστόφο. “Ο τερματοφύλακας μας Κυριακίδης είναι διαθέσιμος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του, ήταν και μια αποστολή στο προηγούμενο παιχνίδι.”

Όσον αφορά τον προγραμματισμό της μεταφοράς στην περίπτωση του Μαλεκκίδη, πρόσθεσε: Ο προϋπολογισμός μας είναι επίσης περιορισμένος. Ψάχνουμε για παίκτες από την Κύπρο που θα ενταχθούν αμέσως στην ομάδα. Θέλαμε έναν άλλο παίκτη από την Doxa, αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει λόγω της απουσίας του. Ο Μαλεκκίδης είναι μαζί μας προς ενοικίαση, ο Απόλλων έχει την πρώτη λέξη, αλλά όλα εξαρτώνται από το αν η Ατίλα Σαλάι θα μείνει ή θα φύγει. Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Θα είναι δύσκολο για εμάς αν επιστρέψει στον Απόλλωνα և θα κοιτάξουμε τη λίστα μας για να βρούμε λύσεις. Πολλοί Μαλεκίδης του έχουν προσφερθεί από αυτή τη σεζόν της πρώτης κατηγορίας, και όταν επιστρέψει, θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση στον Απόλλωνα.

Όσον αφορά το θέμα που σχετίζεται με προπονήσεις και γήπεδα, πρόσθεσε. «Ευτυχώς, έχουμε την υποστήριξη του δημάρχου. Ήμασταν τυχεροί στα αποσπάσματα, καθώς καμία άλλη τρένα ομάδας ή ακαδημίας, δεν βρήκαμε έναν χώρο προπόνησης, αλλά είναι κρίμα που δεν προπονούνται ούτε. Έχουν κάθε δικαίωμα, և Δεν πιστεύω ότι η προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους θα επιδεινώσει την κατάσταση του κοροναϊού. Με όλες τις συνέπειες που θα έχουν όλα αυτά τα παιδιά στο σπίτι όλη την ημέρα, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη μη προπόνησή τους. “

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο τρέχοντα ντέρμπι, το APOEL-AEK και το Apollon-Omonia. “Είναι δύο ντέρμπι. Οι προβλέψεις δεν ταιριάζουν στα ντέρμπι. Για το πρώτο, σίγουρα είδαμε τον APOEL στο τελευταίο παιχνίδι, μετά από λίγο έχει τουλάχιστον ένα σχέδιο στο γήπεδο. Θα μπορέσει να συνεχίσει το δύσκολο πρόγραμμά του με γεμάτα παιχνίδια, με πολλές απουσίες, για να δείξει αν μπορεί να αντέξει; Η ΑΕΚ προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα և δεν υπάρχει χώρος για νέες απώλειες, καθώς οι άλλες ομάδες πάνω από την κατάταξη θα αποκλειστούν. Όσο για το irio derby, ο πρώτος λόγος για μένα μπορεί να είναι ο Απόλλωνας λόγω του σπιτιού. Όχι ότι η “Ομόνοια” δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά αν προσπαθήσει να δείξει ένα πιο αμυντικό παιχνίδι, όπως και με το “AEL”, θα δώσει στον αντίπαλο το δικαίωμα να απειλήσει να κερδίσει περισσότερα. Τα παιχνίδια περνούν χωρίς άτομα, αλλά η έδρα συνεχίζει να παίζει ρόλο. “

Source