Το επόμενο βήμα; / Nuno Morais

Η νέα σειρά πραγμάτων στο APOEL φαίνεται να αλλάζει το ρόλο για τον Nuno Morais, μια εξέλιξη που προέβλεψε λίγες μέρες πριν από το PROTATLIMA (διαβάστε ΕΔΩ και և ΕΔΩ ERE).

Ο Πορτογάλος, ο οποίος επέλεξε με τους τρεις προηγούμενους προπονητές, τον Core Igerbriggsen και τον Marino Uzunidis, καθώς και τον Mick McCarthy, δεν θα συνεχίσει να παίζει τον ίδιο ρόλο · η σκηνή θα αποκαλυφθεί τις επόμενες 24 ώρες για τα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Σας υπενθυμίζουμε ότι κάποια στιγμή ο Μωραΐς συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη ομάδα, ενώ υπάρχει πρόθεση να διεκδικήσει κάποιο ρόλο στις ακαδημίες του APOEL. Η κυβέρνηση της Huge έχει μεγάλο σεβασμό για το έργο του Morais λόγω της τεράστιας προσφοράς του, γι ‘αυτό προσπαθούν να το διαχειριστούν με ιδιαίτερη φροντίδα και μεγάλη προσοχή.

Θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών և η καλύτερη δυνατή απόφαση θα ληφθεί με τη σαφή πρόθεση ότι ο Μωράης θα παραμείνει στην οικογένεια APOEL σε άλλο ρόλο.

Η νέα σειρά πραγμάτων στο APOEL φαίνεται να αλλάζει τον ρόλο για τον Nuno Morais, μια εξέλιξη που προέβλεψε λίγες μέρες πριν από το PROTATLIMA (διαβάστε ΕΔΩ και և ΕΔΩ ERE).

Ο Πορτογάλος, ο οποίος επέλεξε με τους τρεις προηγούμενους προπονητές, τον Core Igerbriggsen και τον Marino Uzunidis, καθώς και τον Mick McCarthy, δεν θα συνεχίσει να παίζει τον ίδιο ρόλο · η σκηνή θα διευκρινιστεί τις επόμενες 24 ώρες για τα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Σας υπενθυμίζουμε ότι κάποια στιγμή ο Μωραΐς συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη ομάδα, ενώ υπάρχει πρόθεση να διεκδικήσει κάποιο ρόλο στις ακαδημίες του APOEL. Η κυβέρνηση της Huge έχει μεγάλο σεβασμό για το έργο του Morais λόγω της τεράστιας προσφοράς του, γι ‘αυτό προσπαθούν να το διαχειριστούν με ιδιαίτερη φροντίδα και μεγάλη προσοχή.

Θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών և η καλύτερη δυνατή απόφαση θα ληφθεί με τη σαφή πρόθεση ότι ο Morais θα παραμείνει σε άλλο ρόλο στην οικογένεια APOEL.

Source