Το εστιατόριο ανοίγει στην Ελλάδα στις 4 Μαΐου, πολύ … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο κύβος ρίχνεται, եստոր Το εστιατόριο ανοίγει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η Επιτροπή Λοιμωδών Νοσημάτων έδωσε το πράσινο φως στο τετράχρονο την Τρίτη 4 Μαΐου, μετά από 6 μήνες κλειδώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι καφετέριες και τα εστιατόρια θα ανοίξουν υπό πολύ αυστηρές συνθήκες. Ακριβώς έξω από τραπέζια, με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων σε κάθε κατάστημα, μεγάλες αποστάσεις μεταξύ καθισμάτων τραπεζιού.

Τις προηγούμενες ημέρες, λίγες μέρες πριν από το άνοιγμα του τουρισμού, το άνοιγμα του εστιατορίου στις 10 Μαΐου συζητήθηκε έντονα με σχολεία, αλλά αποφασίστηκε να δοθεί το πράσινο φως νωρίτερα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τις επόμενες ώρες, μέχρι αύριο, ο Μητσοτάκης αναμένεται να αποδώσει αφενός με την ευκαιρία του Πάσχα στην πόλη και, αφετέρου, στο σχέδιο άρσης του αποκλεισμού.

Εκτός από τη δημόσια εστίαση, ο προγραμματισμός μέχρι στιγμής, αλλά χωρίς τις σχετικές αποφάσεις της επιτροπής, περιλαμβάνει το άνοιγμα σχολείων όλων των επιπέδων στις 10 Μαΐου μέσω αυτοφωτογραφίας, χωρίς άνοιγμα εμπορικών καταστημάτων για αγοραστές. Είναι απαραίτητο να στείλετε μια συνάντηση SMS on στις 5 Μαΐου. Έχει γίνει γνωστό ότι ο τουρισμός θα ανοίξει επίσημα στις 14 Μαΐου.

Πηγή: iefimerida.gr

Source