Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει αυστηρότερες δοκιμές για διεθνείς αφίξεις

Coronavirus Στη Βρετανία

Η Βρετανία εξετάζει μεγαλύτερες δοκιμές σε όλους τους ανθρώπους που έχουν φτάσει από το εξωτερικό, ενώ αυτοαπομονώνονται για να υπερασπιστούν ενάντια σε νέες παραλλαγές του ιού που προκαλεί το COVID-19, δήλωσε υπουργός την Τρίτη.

Οι αεροπορικές εταιρείες έπεσαν στα γόνατά τους από την πανδημία, με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να αναγκάζουν κάποτε ταχέως αναπτυσσόμενες μάρκες όπως η Νορβηγία να αγωνίζονται για επιβίωση, ενώ καθιερωμένα ονόματα όπως η British Airways έχουν συγκεντρώσει μετρητά και απολύουν χιλιάδες προσωπικό.

Η ITV ανέφερε ότι όλες οι διεθνείς αφίξεις θα έπρεπε να δοκιμαστούν για το COVID-19 τη δεύτερη και όγδοη ημέρα της αυτο-απομόνωσης τους.

«Εξετάζουμε συνεχώς την τελειοποίηση της προσέγγισής μας στα σύνορα απλώς και μόνο επειδή υπάρχει κίνδυνος από νέες παραλλαγές που προέρχονται από άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Τζορτζ Ευστίς στο Times Radio.

«Μέχρι να διατεθεί πλήρως το εμβόλιο και να εντοπίσουμε έναν τρόπο να μπορέσουμε να ενημερώσουμε το εμβόλιο για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, πρέπει να προσέξουμε για τα διεθνή ταξίδια», είπε.

Source