Το θέμα των επόμενων 24 ωρών είναι η αναδιοργάνωση. Προμήθεια Ara և … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Το ζήτημα των επόμενων 24 ωρών θεωρείται αλλαγή, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει το κύριο θέμα συζήτησης για υπουργούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τις τελικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι είναι στην ατμόσφαιρα.

Μια τέτοια κατάσταση επικράτησε το καλοκαίρι, όταν ο Πρωθυπουργός τελικά έλαβε «διορθωτικά μέτρα», αλλά αυτή τη φορά το περιβάλλον είναι διαφορετικό. Աքս Το Maximos Palace, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοπεύει να κάνει τολμηρά βήματα. Η έναρξη των εμβολιασμών և Το κυρίαρχο διάλειμμα στις εθνικές υποθέσεις δίνει την εικόνα της εποχής που ο κ. Μιτοτάκης για το χάος της κυβερνητικής γέφυρας.

Εκλογές Κυριάκου Μητσοτάκη
Οι πληροφορίες από διάφορες περιοχές συμπίπτουν ότι οι αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο θα ανακοινωθούν το αργότερο στις αρχές της εβδομάδας, γεγονός που κάνει τους περισσότερους να κάθονται στα κάρβουνα και να κοιτάζουν το τηλέφωνο, περιμένοντας την κλήση. Ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στις περισσότερες από τις αλλαγές του με μια σαφή ιδέα για τις αποτυχίες των υπουργών, των αναπληρωτών υπουργών, καθώς και τις δυνατότητες των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας να αντικατασταθούν από τους διαδόχους τους. Φυσικά, σχεδόν κανένας, εκτός από έναν ή δύο πολύ στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, δεν έχει εικόνα αυτών των αλλαγών, καθώς ο κατάλογος με το νέο υπουργικό συμβούλιο διατηρείται μυστικός, με την πρόθεση να έχει εκπλήξεις.

Η πρώτη τάξη αλλάζει և κινήσεις
Με βάση τα σενάρια που κυκλοφορούν στα γραφεία Τύπου των υπουργών, αναμένεται ότι θα υπάρξουν αλλαγές των υπουργών πρώτης κατηγορίας μετά τη μεταφορά τους σε άλλα υπουργεία ή την αποχώρηση της κυβέρνησης. Ο Υπουργός Ψηφιακής Κυβέρνησης Κυριάκος Πιερακάκης, ο Υπουργός Μετανάστευσης και το Άσυλο Νότις Μιταράκης, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μεντόνη, ο Υπουργός Υποδομών Κοτομάνας infrastructure Η υποδομή Metoman είναι πιθανό να παραμείνει σε υπουργεία που είναι απίθανο να συγκρουστούν. Δεν υπάρχουν ισχυρά σενάρια αλλαγής στα Υπουργεία Εξωτερικών, Πολιτικής Άμυνας, Παιδείας και Άμυνας, ενώ αναμένεται μεταφορά σε αποτελεσματικά υπουργεία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ο Στέλιος Πέτσας θα προσφερθεί στη θέση του υπουργού, ένας νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανακοινωθεί εάν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να τον αντικαταστήσει.

Το μεγαλύτερο στο επίπεδο των υφυπουργών
Αναμένεται ότι οι μεγαλύτερες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε επίπεδο υφυπουργών, με την είσοδο βουλευτών στην κυβέρνηση. Μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν είναι ο Χριστός Ταραντής, ο βουλευτής Σπήλιος Λιβάνος, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιώργος Γεώργιος Στύλιος.

Δημοσιεύτηκε από τον Ηλία Μοσιαλό
Τις τελευταίες ώρες, οι δημοσιεύσεις του Ηλία Μόσιαλου στο Facebook προκάλεσαν αντιπαραθέσεις, με κάποιους να προσπαθούν να διαβάσουν αυτό που έγραψε. Ο κ. Μόσιαλος, ο οποίος διορίστηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό για εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για κοροναϊούς, ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει στην Ελλάδα για καλό στις 30 Δεκεμβρίου, αφήνοντας πολλούς να υποθέσουν ότι αναμένει να διοριστεί στην κυβέρνηση.

Πολλοί συνέδεσαν αυτές τις ειδήσεις με τον επικείμενο ανασχηματισμό հնարավոր τον πιθανό διορισμό του κ. Mosialos στο Υπουργείο Υγείας. Οι ιστορικές συζητήσεις πυροδότησαν τη θέση του καθηγητή που έγινε χθες το απόγευμα. Περιλαμβάνει μια φωτογραφία ενός γκράφιτι που απεικονίζει μια νοσοκόμα να κάνει μια καρδιά με τα χέρια της, writes ο κ. Μόσιαλος γράφει: “Αφιερωμένο σε όλες τις νοσοκόμες της χώρας. «Μαζί με τους γιατρούς, φροντίζουν τους ανθρώπους μας στα νοσοκομεία».

Εάν ο κ. Μόσιαλος πηγαίνει πραγματικά στο Υπουργείο Υγείας, τότε είναι αμφισβητήσιμο που ο κ. Ο Κικιλιάς, ο οποίος πιστώνεται για την επιτυχή αντιμετώπιση της επιδημίας, την ευθύνη του τομέα της υγείας.

Πηγή: iefimerida.gr

Source