Το Ισραήλ καραντίνα για δύο εβδομάδες λόγω του Kovid-19

Διαφήμιση

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (AA) – Το Ισραήλ εισήλθε σε καραντίνα δύο εβδομάδων από το απόγευμα της Κυριακής ως μέρος του αγώνα κατά του νέου κοροναϊού (Kovid-19).

Σύμφωνα με την ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεοπτική εταιρεία (KAN), η ισραηλινή αστυνομία έχει δημιουργήσει δεκάδες σημεία ελέγχου σε ολόκληρη τη χώρα με στόχο την εφαρμογή των οδηγιών για το κλείσιμο. Η καραντίνα, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, είναι πιθανό να παραταθεί.

Μέσα στα πλαίσια της καραντίνας, όλοι οι χώροι εργασίας θα είναι κλειστοί, εκτός από επιχειρήσεις όπως αρτοποιεία, φαρμακεία και αγορές, και τα εστιατόρια θα μπορούν να παρέχουν μόνο υπηρεσίες πακέτο. Δεν επιτρέπεται να συναντηθούν περισσότερα από 10 άτομα σε κλειστές περιοχές και 20 άτομα σε ανοιχτούς χώρους. Θα μειωθεί επίσης ο αριθμός των δημόσιων μεταφορών.

Οι Ισραηλινοί δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν περισσότερο από 1 χιλιόμετρο από τα σπίτια τους και θα μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να αγοράσουν τρόφιμα. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι και οι θεραπευτικές εξόδους σε ορισμένους στρατηγικούς τομείς όπως η υγεία και η ασφάλεια θα εξαιρούνται από αυτό.

– 280 χιλιάδες άτομα έλαβαν εμβόλιο Kovid-19

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Υγείας Edelstein ανακοίνωσε ότι 280 χιλιάδες άτομα εμβολιάστηκαν με το Kovid-19 στη χώρα την τελευταία εβδομάδα.

Στο Ισραήλ, στις 20 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε το εμβόλιο Kovid-19 που ανέπτυξαν οι Pfizer και BioNTech.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source