Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Δήμου Κερύνειας διοργάνωσε διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση του στρες και αντιμετώπιση του στρες»

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Υποστήριξης του Δήμου της Κερύνειας διοργάνωσε ένα σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση στρες και αντιμετώπιση του στρες» μέσω της πλατφόρμας Zoom. Λήξη Το σεμινάριο, στο οποίο παρακολούθησε ο ψυχολόγος Pembe Ardıç ως ομιλητής, προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Το Pink Juniper μοιράστηκε πληροφορίες για την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων, προκειμένου να ελέγξει το άγχος και να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις των καταστρεπτικών συναισθημάτων που μπορεί να βιώσουν κατά τη διάρκεια του άγχους, τονίζοντας ότι το άγχος είναι μέρος της ζωής και υπενθύμισε ότι μας κάνει να ενεργούμε και να κινητοποιούμε, όπως καθώς και να μειώσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μιάμιση ώρας, ο Juniper μοιράστηκε επίσης πληροφορίες για τη ζωή με άγχος και τεχνικές αντιμετώπισης του στρες και τόνισε ότι το άγχος δεν μπορεί να εξαλειφθεί, αλλά το άγχος.ο και επεσήμανε τη σημασία της παραμονής στη στιγμή για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Girne Misli Kadıoğlu δήλωσε ότι τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα σεμινάρια που διοργανώνονται πρόσωπο με πρόσωπο κάτω από την οροφή του Κέντρου Συμβούλων και Υποστήριξης Δήμου της Κερύνειας διεξάγονται τώρα διαδικτυακά σύμφωνα με το νέο κανονικό. Δηλώνοντας ότι το άγχος που βιώνουμε συχνά στην οικογενειακή, επιχειρηματική και κοινωνική μας ζωή έγινε αισθητό πολύ περισσότερο με την επιδημία Covid-19, ειδικά από τον περασμένο χρόνο, Kadıoğlu, για μια τέτοια δραστηριότητα ευαισθητοποίησης και ευαισθητοποίησης για τον έλεγχο του άγχους, Ουμμ. Ευχαρίστησε τον ψυχολόγο Pembe Ardıç και τους συμμετέχοντες.

.Source