“Το κινεζικό εμβόλιο παρασκευάζεται με τη γνωστή μέθοδο, λείπουν μακροπρόθεσμες πληροφορίες στο ευρωπαϊκό εμβόλιο

Ογκολογικός ειδικός Dr. Ο Kudret Çağlar σημείωσε ότι το εμβόλιο, το οποίο αναμένεται να έρθει στη χώρα μας και είναι γνωστό ως “κινεζικό εμβόλιο” στο κοινό, παρασκευάστηκε με μια μέθοδο γνωστή ως εμβόλιο γρίπης, οι παρενέργειές του είναι γνωστές και υπάρχουν μακροπρόθεσμες ελλείψεις πληροφοριών στο ευρωπαϊκό εμβόλιο.

Δρ.  Kudret Çağlar:

VATAN Mehmet

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Δρ. Ο Kudret Çağlar σημείωσε ότι το εμβόλιο, το οποίο αναμένεται να έρθει στη χώρα μας και γνωστό στο κοινό ως “κινεζικό εμβόλιο”, παρασκευάστηκε με μια μέθοδο γνωστή ως το εμβόλιο της γρίπης, οι παρενέργειές του είναι γνωστές και υπάρχουν μακροπρόθεσμες ελλείψεις πληροφοριών στο ευρωπαϊκό εμβόλιο (Biontech και Pfizer).

Speakingağlar μιλώντας σε οθόνες BRT, “Το κινεζικό εμβόλιο παρασκευάστηκε με μια γνωστή μέθοδο, όπως το εμβόλιο της γρίπης κάθε χρόνο … Στο βαθμό που γνωρίζουμε τις παρενέργειες όπως το εμβόλιο της γρίπης … Το ευρωπαϊκό εμβόλιο παρασκευάστηκε με μια νέα τεχνολογία. Υπάρχει έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τη μακροχρόνια εργασία. Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα. εκφράστηκε. “ είπε

Ο ειδικός ογκολογίας Çağlar τόνισε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε προσεκτικά τους κανόνες της απόστασης της μάσκας και της γυναικολογίας.

Δρ. Kudret Caglar, «Ο αμεροληψία αφαίρεσε το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση στα σχολεία Η μόλυνση στην κοινότητα είναι μικρότερη από ό, τι στα σχολεία… Εάν ο καθένας υπακούει τους κανόνες: εάν το εστιατόριο υπακούει, αν η ταβέρνα υπακούει, αυτός ο ιός θα νικήσει… Παρακαλώ ακολουθήστε τους κανόνες » μίλησε.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source