Το κινητό πορτοφόλι της Koopbank “All” σε Android και Ios Markets

Αναφέρεται ότι η εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά HEPi είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή που απευθύνεται σε όλα τα τμήματα, είτε είναι πελάτες της Koopbank είτε όχι.

photo6021509948623664345.jpg

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ WALLET

Οι εφαρμογές κινητού πορτοφολιού HEPi Student για φοιτητές HEPive αντικαθιστούν το φυσικό πορτοφόλι. Με αυτές τις εφαρμογές, οι πελάτες της Koopbank έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και τις κάρτες Optimum και Koop24 ​​στα κινητά τους τηλέφωνα και να τις συλλέξουν σε ένα μόνο πορτοφόλι. Οι χρήστες HEPi πραγματοποιούν τις αγορές τους με τα κινητά πορτοφόλια τους χωρίς να αγγίζουν τα χρήματα, την κάρτα και τις συσκευές POS, σαρώνοντας έναν κωδικό QR (κωδικός QR) στη συσκευή POS.

ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ HEPi

Στην εφαρμογή πορτοφολιού HEPi για κινητά, θα είναι επίσης δυνατή η μεταφορά χρημάτων από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών στο πορτοφόλι. Η μεταφορά χρημάτων γίνεται πολύ πιο πρακτική με το HEPi. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν αμέσως χρήματα από τα πορτοφόλια HEPi ή HEPi Student σε άλλους χρήστες HEPi μόνο μέσω του αριθμού κινητού τηλεφώνου τους. Μια άλλη καινοτομία που έφερε η HEPi είναι στα προγράμματα πίστης. Στη νέα εφαρμογή πόντων που ονομάζεται HEPiCiK, οι χρήστες κερδίζουν δύο τύπους πόντων, ο ένας ισχύει παντού και ο άλλος στο χώρο εργασίας όπου πραγματοποιούνται οι αγορές.

ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕ 2500 TL

Η εφαρμογή HEPi προσφέρεται σε χρήστες με διαφορετική καμπάνια εκκίνησης. Οι χρήστες HEPi και HEPi Student θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν HEPiCiK έως και 2500 TL μετά την αγορά από συμβαλλόμενους εμπόρους χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα πορτοφολιών για κινητά. Η καμπάνια θα ισχύει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς έως τις 31 Μαρτίου 2021.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Γενικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Koopbank Kemal Ataman, Υπογραμμίζοντας ότι η Koopbank υπήρξε πρωτοπόρος στο λανσάρισμα των νεότερων εφαρμογών στον τομέα μέχρι σήμερα και έχει πραγματοποιήσει υποδειγματικές μελέτες.Δήλωσε ότι ξεκίνησαν μια νέα εποχή στις αγορές και τη μεταφορά χρημάτων με το κινητό πορτοφόλι HEPi. Ο Ataman είπε, “Αντί να πληρώνετε με κάρτα, η περίοδος πληρωμής ξεκινά με σάρωση ενός κωδικού QR μέσω κινητού, χωρίς να αγγίζετε τα χρήματα, την κάρτα ή το POS.” Ο Γενικός Διευθυντής Ataman δήλωσε ότι οι μεταφορές χρημάτων με το HEPi μπορούν τώρα να γίνουν μόνο εισάγοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη και δήλωσε ότι έχουν αυξήσει το φραγμό στις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες στη χώρα ως Koopbank με τους HEPi και HEPi Student.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ QR CODE ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ”

Ο Kemal Özçınar, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Koopbank, δήλωσε ότι το κινητό πορτοφόλι που ανέπτυξε βρίσκεται στο ίδιο ανώτερο επίπεδο με τους συναδέλφους του στον κόσμο όσον αφορά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τα στοιχεία ασφαλείας. Ο Özçınar είπε ότι το κινητό πορτοφόλι HEPi δημιουργεί έναν διαφορετικό κωδικό QR (QR code) στο POS για κάθε συναλλαγή, έναν πρώτο στη χώρα μας. Λέγοντας ότι οι συσκευές POS στους χώρους εργασίας θα αντικατασταθούν από κινητά τηλέφωνα και tablet στο εγγύς μέλλον, ο Özçınar είπε: «Μπαίνουμε σε μια περίοδο κατά την οποία θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε POS για κινητά και tablet POS που δημιουργούν κωδικούς QR. “Το κινητό τηλέφωνο του πελάτη θα χρησιμεύσει ως πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο στο χώρο εργασίας θα χρησιμεύσει ως συσκευή POS”, είπε.

Δηλώνοντας ότι το πρόγραμμα πίστης που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή HEPi είναι πολύ διαφορετικό από τα παρόμοια, ο Özçınar είπε: «Εκτός από τους πόντους που κερδίζονται παραδοσιακά και μπορούν να ξοδευτούν οπουδήποτε, υπάρχει ένα άλλο σημείο HEPiCiK που ονομάζεται« ειδικό για εσάς ». Δύο τύποι πόντων κερδίζονται τώρα σε κάθε χώρο εργασίας. Ένα από αυτά είναι το «HEPiCiK – Everywhere», το είδος της βαθμολογίας που έχουμε συνηθίσει και χρησιμοποιούμε παντού. Το άλλο είναι το σκορ “HEPiCiK – Special for You”, το οποίο καλούμε ειδικά για εσάς και ισχύει στο χώρο εργασίας όπου ψωνίζετε. ” είπε.

“Ada Kart-HEPi Student”, προϊόν συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας-Koopbank

Η εφαρμογή φορητού πορτοφολιού φοιτητών HEPi Student, που αναπτύχθηκε για φοιτητές πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Koopbank και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, προσφέρεται επίσης σε φοιτητές στην ίδια πλατφόρμα. Κινητό πορτοφόλι HEPi Student Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του έργου στοχεύουν να διευκολύνουν τη ζωή των μαθητών στο νησί, καθώς και να τους εξοικειώσουν με τραπεζικές λύσεις και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Εκτός από τη συλλογή των τραπεζικών λογαριασμών και καρτών τους σε ένα μόνο πορτοφόλι για κινητά, οι φοιτητές πανεπιστημίου θα μπορούν να επωφεληθούν από διάφορες εκπτώσεις και καμπάνιες στις αγορές τους μέσω των κινητών πορτοφολιών τους. Μια κάρτα Ada, μια διεθνώς έγκυρη τραπεζική κάρτα, θα δοθεί επίσης στον μαθητή που το επιθυμεί. Υποτροφίες και παρόμοιες πληρωμές από το Υπουργείο Παιδείας θα γίνουν τώρα μέσω αυτού του νέου κινητού πορτοφολιού. Με το κινητό πορτοφόλι HEPi Student, οι μαθητές θα μπορούν επίσης να πληρώνουν μοιράζονται δωρεάν μεταφορά χρημάτων και αγορές που πραγματοποιούνται σε χώρους εργασίας, όπως καφετέριες / εστιατόρια / αγορές.

.Source