Το κινητό πορτοφόλι της Koopbank “Hepi” διατίθεται σε αγορές Android και IOS

πανό8

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ WALLET
Οι εφαρμογές κινητού πορτοφολιού HEPi Student για φοιτητές HEPi και πανεπιστημίου αντικαθιστούν το φυσικό πορτοφόλι. Με αυτές τις εφαρμογές Koopbank Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους και τις κάρτες Optimum και Koop24 ​​στα κινητά τους τηλέφωνα και να τις συλλέξουν σε ένα μόνο πορτοφόλι για κινητά. Οι χρήστες HEPi πραγματοποιούν τις αγορές τους με τα κινητά πορτοφόλια τους χωρίς να αγγίζουν τα χρήματα, την κάρτα και τις συσκευές POS, σαρώνοντας έναν κωδικό QR (κωδικός QR) στη συσκευή POS.

ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ HEPi
Στην εφαρμογή πορτοφολιού HEPi για κινητά, θα είναι επίσης δυνατή η μεταφορά χρημάτων από πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών στο πορτοφόλι. Η μεταφορά χρημάτων γίνεται πολύ πιο πρακτική με το HEPi. Οι χρήστες θα μπορούν να στέλνουν αμέσως χρήματα από τα πορτοφόλια HEPi ή HEPi Student σε άλλους χρήστες HEPi μόνο μέσω του αριθμού κινητού τηλεφώνου τους. Μια άλλη καινοτομία που έφερε η HEPi είναι στα προγράμματα πίστης. Στη νέα εφαρμογή πόντων που ονομάζεται HEPiCiK, οι χρήστες κερδίζουν δύο τύπους πόντων, ο ένας ισχύει παντού και ο άλλος στο χώρο εργασίας όπου πραγματοποιούνται οι αγορές.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΩΣ 2500 TL ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Η εφαρμογή HEPi προσφέρεται σε χρήστες με διαφορετική καμπάνια εκκίνησης. Οι χρήστες HEPi και HEPi Student θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν HEPiCiK έως και 2500 TL μετά την αγορά από συμβαλλόμενους εμπόρους χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα πορτοφολιών για κινητά. Η καμπάνια θα ισχύει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς έως τις 31 Μαρτίου 2021.

πανό134

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Koopbank Kemal Ataman υπογράμμισε ότι η Koopbank ήταν πρωτοπόρος στην παρουσίαση των νεότερων εφαρμογών στον τομέα και πραγματοποίησε υποδειγματικές μελέτες και δήλωσε ότι ξεκίνησαν μια νέα εποχή στις αγορές και τη μεταφορά χρημάτων με το κινητό πορτοφόλι HEPi. Ο Ataman είπε, “Αντί να πληρώνετε με κάρτα, η περίοδος πληρωμής ξεκινά με σάρωση ενός κωδικού QR μέσω κινητού, χωρίς να αγγίζετε τα χρήματα, την κάρτα ή το POS.” Ο Γενικός Διευθυντής Ataman δήλωσε ότι οι μεταφορές χρημάτων με το HEPi μπορούν τώρα να γίνουν μόνο εισάγοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του παραλήπτη και δήλωσε ότι έχουν αυξήσει το φραγμό στις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες στη χώρα ως Koopbank με τους HEPi και HEPi Student.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ QR CODE ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ”
Ο Kemal Özçınar, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Koopbank, δήλωσε ότι το κινητό πορτοφόλι που ανέπτυξε βρίσκεται στο ίδιο ανώτερο επίπεδο με τους συναδέλφους του στον κόσμο όσον αφορά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και τα στοιχεία ασφαλείας. Ο Özçınar είπε ότι το κινητό πορτοφόλι HEPi δημιουργεί έναν διαφορετικό κωδικό QR (QR code) στο POS για κάθε συναλλαγή, έναν πρώτο στη χώρα μας. Λέγοντας ότι οι συσκευές POS στους χώρους εργασίας θα αντικατασταθούν από κινητά τηλέφωνα και tablet στο εγγύς μέλλον, ο Özçınar είπε: «Μπαίνουμε σε μια περίοδο κατά την οποία θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε POS για κινητά και tablet POS που δημιουργούν κωδικούς QR. “Το κινητό τηλέφωνο του πελάτη θα χρησιμεύσει ως πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο στο χώρο εργασίας θα χρησιμεύσει ως συσκευή POS”, είπε.

Δηλώνοντας ότι το πρόγραμμα επιβράβευσης που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή HEPi είναι πολύ διαφορετικό από παρόμοια, ο Özçınar είπε: «Εκτός από τους πόντους που κερδίζονται παραδοσιακά και μπορούν να ξοδευτούν οπουδήποτε, υπάρχει ένα άλλο σκορ HEPiCiK που ονομάζεται« ειδικό για εσάς ». Δύο τύποι πόντων κερδίζονται τώρα σε κάθε χώρο εργασίας. Ένα από αυτά είναι το «HEPiCiK – Everywhere», το είδος της βαθμολογίας που έχουμε συνηθίσει και χρησιμοποιούμε παντού. Το άλλο είναι το σκορ “HEPiCiK – Special for You”, το οποίο καλούμε ειδικά για εσάς και ισχύει στο χώρο εργασίας όπου ψωνίζετε. ” είπε.

ΠΡΟΪΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ KOOPBANK “ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ ADA KART-HEPI”
Η εφαρμογή φορητού πορτοφολιού φοιτητών HEPi Student, που αναπτύχθηκε για φοιτητές πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Koopbank και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, προσφέρεται επίσης σε φοιτητές στην ίδια πλατφόρμα. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του κινητού πορτοφολιού HEPi Student στοχεύουν στη διευκόλυνση της ζωής των μαθητών στο νησί, καθώς και στην εξοικείωσή τους με τραπεζικές λύσεις και την κάλυψη των αναγκών τους. Εκτός από τη συλλογή των τραπεζικών λογαριασμών και καρτών τους σε ένα μόνο πορτοφόλι για κινητά, οι φοιτητές πανεπιστημίου θα μπορούν να επωφεληθούν από διάφορες εκπτώσεις και καμπάνιες στις αγορές τους μέσω των κινητών πορτοφολιών τους. Μια κάρτα Ada, μια διεθνώς έγκυρη τραπεζική κάρτα, θα δοθεί επίσης στον μαθητή που το επιθυμεί. Υποτροφίες και παρόμοιες πληρωμές από το Υπουργείο Παιδείας θα γίνουν τώρα μέσω αυτού του νέου κινητού πορτοφολιού. Με το κινητό πορτοφόλι HEPi Student, οι μαθητές θα μπορούν επίσης να πληρώνουν μοιράζονται δωρεάν μεταφορά χρημάτων και αγορές που πραγματοποιούνται σε χώρους εργασίας, όπως καφετέριες / εστιατόρια / αγορές.

.Source