Το κλείσιμο βάσεων στις ΗΠΑ είναι η καλύτερη απάντηση σε απόφαση κύρωσης

S-400 λόγω των αμερικανικών κυρώσεων των Μαλατίνων αντέδρασε στην απόφαση για την Τουρκία, η καλύτερη απάντηση θα δοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δήλωσε ότι όλες οι βάσεις, ειδικά οι İncirlik και Kürecik, ήταν κλειστές.

Ο νόμος περί κυρώσεων των ΗΠΑ για την καταπολέμηση των αντιπάλων τους (CAATS α) ανακοινώθηκε πρόσφατα το πεδίο των κυρώσεων κατά της Τουρκίας για 3 χρόνια που κρατούνται στο τραπέζι λόγω της αγοράς συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400 από τη Ρωσία.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ πρόσθεσε την προεδρία της προεδρικής βιομηχανίας αμυντικής βιομηχανίας και του προέδρου της αμυντικής βιομηχανίας mailsmail Demir και ανώτερους αξιωματούχους Mustafa Alper Deniz, Serhat Gençoğlu και Faruk Yiğit στη λίστα κυρώσεων.

Από τη Ρωσία πέρυσι για την ενίσχυση του συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400 σύστημα πυραύλων αέρα δεν μπορεί να δεχτεί τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφάσισε να αναλάβει την αμυντική βιομηχανία και τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας.

Λόγω της αγοράς S-400 από την κυβέρνηση των ΗΠΑ προς την CAATS των ΗΠΑ στην Τουρκία, στο πλαίσιο της απόφασης κυρώσεων, σύμφωνα με την οποία οι Μαλταίοι εκτιμούν, η καλύτερη απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του ιμπεριαλισμού. Μετά την απόκριση της Κυπριακής Ειρηνευτικής Επιχείρησης του 1974 στο εμπάργκο των ΗΠΑ και τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας σήμερα είναι το κλείσιμο όλων των αμερικανικών βάσεων στο Ίνκιρικ και χάντρες, ειδικά στην Τουρκία, είπε.

Μεχμέτ Τουντς

“Οι ΗΠΑ κάνουν εμετό σε ισλαμικές χώρες με τους αυτόχθονες συνεργάτες τους”

Υπενθυμίζοντας τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τις ιμπεριαλιστικές ΗΠΑ και το σιωνιστικό κατακτητικό καθεστώς σε ισλαμικές χώρες, ο Mavi Marmara Veteran Mehmet Tunç είπε: «Για όσο μπορώ να θυμηθώ, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ διώκουν στη Μέση Ανατολή και αυτή η δίωξη συνεχίζεται. Οι σημερινοί Abu Jahil, Pharaoh, Nemrud ο δαίμονας είναι ο μεγάλος Σατανάς Αμερική. Η Μέση Ανατολή και το δάχτυλο Αμερική και Ισραήλ για όλες τις σφαγές που έγιναν στην Τουρκία. διαρκώς ωθούν αίμα σε ισλαμικές χώρες με αυτόχθονες συνεργάτες. ” είπε.

“Η Τουρκία πρέπει να δώσει την καλύτερη απάντηση σε στενές βάσεις την απόφαση των ΗΠΑ”

Υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν το χέρι σε όλες τις σφαγές στην ισλαμική γεωγραφία, ο Τουντς είπε: “Προέρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα στην Αμερική και κάνουν τον σεχταρισμό, τον ρατσισμό και τον λατρεύουν τους ανθρώπους και τους λαούς. Η Αμερική ήρθε και μπήκε στο Ιράκ, έβαλε τα χέρια τους στην τιμή των γυναικών, κατέστρεψε τα σπίτια τους στο κεφάλι τους, πυροβόλησε τους άντρες τους. έκαναν το ίδιο πράγμα στη Συρία στο Αφγανιστάν. Σήμερα ο επικεφαλής του πετρελαίου εγκαταστάθηκε στη Συρία. Επομένως, αν είναι υπέροχο αν αυτό που πέφτει στον διάβολο τα κάνει όλα. Ζητούμε από τις αρχές να αποφασίσουν τις κυρώσεις που έχουν ληφθεί εναντίον της Τουρκίας, τα παιχνίδια και τα καλύτερα από αυτά κατά της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. απάντηση, θα βάσουμε πρώτα ραντάρ στη Μαλάτια και την Άντανα Κιούσεκ, συμπεριλαμβανομένης της βάσης Ίνκιρικ ή βάσεων που βρίσκονται στην Τουρκία, πρέπει να κλείσουν όλες τις καταδικασμένες για να ζουν υπό ταπείνωση. ” είπε.

Σαντίκ Γκόγκοζ

“Και οι δύο βάσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία καθώς και σε άλλες ισλαμικές χώρες πρέπει να κλείσουν”

επισημαίνοντας ότι η απόφαση κυρώσεων των ΗΠΑ καταδίκασε έντονα τον πιστό Gökgöz, “Τόσο η αεροπορική βάση Incirlik θα έπρεπε να χάνει τη βάση ραντάρ όσο και την Τουρκία και θέλουμε να κλείσουμε όλες τις στρατιωτικές βάσεις των Ηνωμένων Πολιτειών που βρίσκονται στις ισλαμικές χώρες στη Μέση Ανατολή. Επειδή οι υπάλληλοί μας και οι νέοι μηχανικοί μας στο ASELSAN America, το Ισραήλ και οι συνεργάτες τους Στην πιο πρόσφατη ιστορία, 250 από τους αδελφούς μας μαρτύρησαν από αυτούς στην απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου. Παρόλο που η FETO πραγματοποίησε την απόπειρα πραξικοπήματος, όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η δύναμη πίσω από αυτήν την απόπειρα πραξικοπήματος είναι η Αμερική. δεν έδωσαν την απαραίτητη απάντηση. ” μίλησε.

“Η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να είναι ένα και να δώσουν την απαραίτητη απάντηση στις ΗΠΑ”

Οι άνθρωποι, η όρθια στάση που εκδηλώθηκε στην απόπειρα πραξικοπήματος, δήλωσαν ότι η απόφαση δεν θα μπορούσε να παίξει ενάντια στην αντιπολίτευση των ΗΠΑ Gökgöz, “Εάν η Αμερική εκείνη την ημέρα είχε δοθεί οι απαραίτητες απαντήσεις,” Θέλετε να φυσήξετε αυτήν τη χώρα και έχετε σκοτώσει τους 250 πολίτες μας, πληγώσατε τους εκατοντάδες “, αυτός στην Τουρκία Εάν οι βάσεις έκλειναν, η Αμερική δεν θα είχε το θάρρος να λάβει τις αποφάσεις κυρώσεων σήμερα. Ήταν ωραίο, προστατεύσαμε τους ανθρώπους μας εκεί. ” είπε.

Επιστήμη της Αποκάλυψης

Η προσοχή των Αμερικάνικων Επιστημών Vahide δεν είναι φίλος της Τουρκίας, δεν έχει πει ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Τουρκία.

Συνιστάται στο Cloud

“Είδαμε με την Αραβική Άνοιξη πώς η Αμερική αποτελεί απειλή για τη Μέση Ανατολή”

Δηλώνοντας ότι οι ΗΠΑ είχαν τις περισσότερες βάσεις σε άλλες χώρες λόγω της ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατίας τους εδώ και χρόνια, ο Bulut Salık είπε:

Οι σημαντικότερες βάσεις της Αμερικής στη χώρα μας είναι η Adana Incirlik Air Base και η Kürecik Radar Base στη Malatya. Η βάση Kürecik Radar παρακολουθεί το Ιράν εδώ και χρόνια. Τα στρατεύματα και οι βάσεις της Αμερικής αποτελούν μεγάλη απειλή για τη Μέση Ανατολή. Η Αμερική δεν θέλει μια ισχυρή χώρα στη Μέση Ανατολή, υπάρχουν επίσης οι περισσότερες βάσεις στην Τουρκία. Με την Αραβική Άνοιξη, είδαμε ότι η Αμερική είναι απειλή όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά και για τη Μέση Ανατολή. Δεν εγκρίνω να προκαλέσω σύγχυση στις χώρες, σπορά διαφωνιών, πράκτορες αποστολής, και ως εκ τούτου ειδικά τη στρατιωτική παρουσία της Αμερικής στη Μέση Ανατολή. Η Αμερική στο στρατό ως χώρα με τον αριθμό του κόσμου. Ειδικά όχι η Τουρκία δεν εγκρίνει την πυραυλική ασπίδα.

“Οι ραδιενεργές ουσίες που εκπέμπονται από τις πυραυλικές ασπίδες στις βάσεις απειλούν την ανθρώπινη υγεία”

Επισημαίνοντας ότι οι ασπίδες πυραύλων στις βάσεις απειλούν επίσης την ανθρώπινη υγεία, ο Salık είπε, “Οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν τώρα, αλλά θα δούμε το ανησυχητικό αποτέλεσμα με τις ραδιενεργές μελέτες που θα γίνουν μετά από χρόνια. Γνωρίζουμε ότι ακόμη και ένας γρανίτης εκπέμπει ραδιενεργό σε κλειστό περιβάλλον. Βρίσκεται κάτω από τη Βάση Ραντάρ Kürecik στο χωριό μου. Τούρκοι στρατιώτες προστατεύουν ακόμη και τους Αμερικανούς στρατιώτες εκεί. Νομίζω ότι το ραδιενεργό που εκπέμπεται από εκεί θα αποτελέσει κίνδυνο για τη Μαλάτια χρόνια αργότερα. ” είπε.

“Πρέπει να είμαστε όρθιοι ενόψει των αμερικανικών κυρώσεων”

Ο Salık είπε, “Η υποστήριξη της Αμερικής για τρομοκρατικές οργανώσεις και η μετατροπή της Μέσης Ανατολής σε αιματοχυσία είναι πάντα προς όφελος. Όλες οι εταιρείες πετρελαίου στο Ιράκ και τη Λιβύη προέρχονται από μια συνεργασία μεταξύ Αμερικής και Ισραήλ. το δολάριο αυξήθηκε χυδαίο. Άλλοι δείχνουν τη στάση μας. Η Αμερική να ζει κάτω από το ζυγό και μια πλήρως ανεξάρτητη Τουρκία, βάσεις ραντάρ με χάντρες, η αεροπορική βάση Incirlik όλες οι άλλες βάσεις είναι κλειστές. ” που ονομάζεται.

Χάλης Έργουλ

“Οι βάσεις της Τουρκίας, είναι επικίνδυνες για το Ιράν και άλλες ισλαμικές χώρες”

Ο Χάλι δηλώνει ότι όλες οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις στις ισλαμικές χώρες Ergül, “όπως στον Κυπριακό πόλεμο ενάντια στις κυρώσεις που έχουν ληφθεί εάν το κλείσιμο των βάσεων των ΗΠΑ. Ή η Τουρκία των ΗΠΑ δεν τελειώνει ποτέ εχθροπραξίες. Οι βάσεις, η Τουρκία, είναι επικίνδυνες για το Ιράν και άλλες ισλαμικές χώρες είναι η Μουσουλμανική ενότητα και αλληλεγγύη στην Τουρκία και επίσης πρέπει να ηγηθεί. Η περισσότερη δύναμή μας χρειαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε ένα σώμα ενάντια στους απίστους. Υπακούστε τον Αλλάχ και τον αγγελιοφόρο του, μην φιλονικείτε ο ένας τον άλλον · τότε θα φοβάστε και η δύναμή σας θα φύγει. Και να είστε υπομονετικοί, γιατί ο Αλλάχ είναι με τον ασθενή. διατάζει. ” είπε.

Χούσεϊν Εργ

“Η ενίσχυση των ΗΠΑ στον λογαριασμό της Τουρκίας δεν έρχεται”

Η Αμερική μέχρι το 2000 έπαιξε την Τουρκία στα δάχτυλά του είπε ο Χουσεΐν Peker, “Είμαι μόνο 69 ετών, είδα πολλά πράγματα. Αλλά προς το παρόν δεν χρειάζεται τη χώρα και για την Αμερική ή άλλη που παράγει Τουρκικά όπλα, η Αμερική προσπαθεί να πιέσει το λαιμό της Τουρκίας. θα είναι ισχυρότερη ισραηλινή αγωνία. Η μόνη ανησυχία για την Αμερική και τους Εβραίους είναι το Ισραήλ. Η Μέση Ανατολή σε μια ισχυρή Τουρκία σημαίνει το τέλος του Ισραήλ. Θέλετε επίσης να κλείσω τη βάση ραντάρ χάντρες της Τουρκίας, ή μια εβδομάδα, είστε μακριά για ένα μήνα. ” σημείωσε. (İLKHA)

Source