Το κλείσιμο της εταιρικής σχέσης ενίσχυσε την οικονομία

  • Στη γωνία: η κυβέρνηση για το σκάνδαλο κατάρρευσης της συνεργασίας
  • “Έγκλημα με πολιτική ευθύνη – αδικήματα”

Η κυβέρνηση και το ΔΗΣΥ βρισκόταν και πάλι στη γωνία για το σκάνδαλο της κατάρρευσης της εταιρικής σχέσης, αλλά είναι μια τεράστια καθυστέρηση, η οποία παρατηρείται στις έρευνες, ως αποτέλεσμα της οποίας υπάρχει τώρα ορατός κίνδυνος για το καταστατικό περιορισμοί για εγκλήματα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν στις εκλογές, αλλά θα αντιμετωπίσουν σοβαρές πολιτικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων ποινικών και αστικών αδικημάτων.

Το ΑΚΕΛ, μέσω του Στέφανου Στέφανου, δήλωσε ότι «το τεράστιο έγκλημα της πώλησης του συνεταιρισμού δεν μπορεί να ατιμηθεί, ούτε πολιτικά ούτε στο δικαστήριο». Υπενθύμισε ότι το συμπέρασμα της Ερευνητικής Επιτροπής είναι ένας καταπέλτης εναντίον της κυβέρνησης Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ, καθώς σημειώνει ότι η συνεργασία θεωρήθηκε βιώσιμη από τις ρυθμιστικές αρχές, αλλά “πωλήθηκε” από την κυβέρνηση ως αποτέλεσμα της διαχείρισής της. για να σώσετε μια ιδιωτική τράπεζα. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποίησε τη συνεργασία για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων του εξωτερικού. Επίσης, St. Ο Stefano υπενθύμισε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υποτίμησε προκλητικά το συμπέρασμα և Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

“Ο λαός της Κύπρου ալիք οι μελλοντικές γενιές έχουν βαρύνει τα δισεκατομμύρια ευρώ. Το κρατικό χρέος της Κύπρου είναι στον ουρανό. Οι ιδιωτικές τράπεζες έφεραν έναν μεγάλο ανταγωνιστή που αντισταθμίστηκε από την αθωότητά τους. Αυτό το τεράστιο έγκλημα εναντίον του λαού μας δεν μπορεί να ατιμηθεί. «Ούτε πολιτικά ούτε δικαστικά», ο St. Στέφανου

Το DIKO παραπονέθηκε μέσω της Christiana Erotokritu ότι “η κυβέρνηση του Αναστασιάδη προσπαθεί να καλύψει ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο που πλήρωσε ο Κύπριος φορολογούμενος”, ενώ η συνεργασία, η συμμαχία և EDEK επικρίθηκε επίσης.

Το DISY δεν το μετανιώνει

Από την άλλη πλευρά, ο ΔΗΣΥ εξέφρασε τη λύπη του για άλλη μια φορά, δηλώνοντας ότι “Οι αποφάσεις συνεργασίας οδήγησαν σε αύξηση του επιπέδου των επενδύσεων στην οικονομία μας, εξασφάλισαν καταθέσεις ανθρώπων, ενίσχυσαν το τραπεζικό σύστημα, έθεσαν τέλος στην κακή διακυβέρνηση και εμπλοκή των κομμάτων στις τραπεζικές συναλλαγές “

Ακόμη επιτέθηκε στον Νικόλαο Παπαδόπουλο, κατηγορώντας του ότι «το δικηγορικό γραφείο της οικογένειάς του συνεργάστηκε καθώς ήταν νομικός σύμβουλος της Λαϊκής Τράπεζας». Σε απάντηση, ο DIKO δήλωσε ότι “το DISY θα πρέπει να έχει ένα άλλο συμπέρασμα, το οποίο φαίνεται να λέει ότι το δικηγορικό γραφείο είναι υπεύθυνο για την κατάρρευση της συνεργασίας, όχι για την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ.”

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source