Το Κογκρέσο στις 17 Ιανουαρίου θα είναι μια νέα αρχή για το Λαϊκό Κόμμα

Το Λαϊκό Κόμμα ανανέωσε τους προέδρους της επαρχίας και το διοικητικό προσωπικό της περιφέρειας με τα συνέδρια που διοργανώθηκαν στο Güzelyurt, το Iskele, την Αμμόχωστο και την Κερύνεια το Σαββατοκύριακο. Στην ομιλία του στα συνέδρια, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος Γιενέλ Σουρς είπε ότι ολοκλήρωσαν το πέμπτο έτος του κόμματος, αλλά δεν μπορούσαν να γιορτάσουν λόγω της πανδημίας και ότι μπήκαν σε μια νέα εποχή ως κόμμα. Ευχαριστώντας τόσο τις παλαιές διοικήσεις στις επαρχίες όσο και όλους όσοι ανέλαβαν την ευθύνη να συμμετάσχουν στη νέα περιφερειακή διοίκηση τη νέα περίοδο, ο Senin είπε, «Μια κρίσιμη διαδικασία συνεχίζεται. Μια νέα δομή στο μοντέλο της οργάνωσης ως κόμματος που προέρχεται από τους ανθρώπους είναι πλέον απαραίτητη. Οι λόγοι που υπάρχουν κατά τη διάρκεια της πολιτικής σκηνής αποτελούν τη βάση της ιδρυτικής φιλοσοφίας του κόμματος. Το συνέδριο που θα πραγματοποιήσουμε στις 17 Ιανουαρίου θα είναι μια αρχή που θα ξεκινήσουμε με μια αναδιάρθρωση. Το συνέδριο που θα πραγματοποιήσουμε για εμάς δεν είναι απλώς μια εκλογή για έναν πρόεδρο ή μια κομματική συνέλευση. Ταυτόχρονα, θα είναι ένα συνέδριο που θα μας επιτρέψει να έχουμε μια πιο δημοκρατική, πιο σύγχρονη δομή και να ανανεώσουμε και να αναπτύξουμε την κομματική πολιτική με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο καταστατικό μετά τη διαδικασία αυτο-κριτικής που έχουμε υποβληθεί. Και εμείς και η κοινωνία το χρειαζόμαστε ».

DURMAZER: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΤΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΤΟ ΟΡΟΦΟ

Στην ομιλία του, ο Ραμαζαντάρ Ντουρμάζερ, ο οποίος εξελέγη Πρόεδρος της Περιφέρειας του Γκέιζελουρτ, δήλωσε ότι τιμήθηκε να περπατήσει σε αυτό το μονοπάτι από τότε που ιδρύθηκε το κόμμα και δήλωσε ότι είχε προηγουμένως υπηρετήσει σε διαφορετικά τμήματα του κόμματος. Δηλώνοντας ότι απέκτησε εμπειρία ως μέλος του Λαϊκού Κόμματος, το οποίο ξεκίνησε όχι με την προσδοκία ενδιαφέροντος, αλλά με την πρεμιέρα της χώρας και περπατώντας σε αυτόν τον δρόμο, ο Durmazer είπε: «Στη νέα περίοδο κατά την οποία κάναμε αυτο-κριτική και προχωρήσαμε με περισσότερη εμπειρία, καθορίσαμε μια νέα περιφερειακή διοίκηση. Θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα εργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά και πιο αποτελεσματικά. “Θα είμαστε ένα δομικό στοιχείο που θα διασφαλίσει τη ροή πληροφοριών με το νέο μοντέλο οργάνωσης από κάτω προς τα πάνω”.

ÇAĞATAY: Η ΠΗΓΗ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ

Ο Erek Çağatay, μέλος του κοινοβουλίου από την ίδια περιοχή, εξελέγη στην προεδρική περιφέρεια Girne. Ο Çağatay ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην Πρόεδρο της Περιφέρειας Ahmet Tokatlıoılu και το διοικητικό συμβούλιο για την ανάληψη και την εκπλήρωση αυτού του καθήκοντος σε δύσκολους καιρούς. Δηλώνοντας ότι θα εργαστούν με όλες τις προσπάθειές τους για να φτάσουν σε ένα άλλο σημείο, ο Çağatay είπε: «Ως Λαϊκό Κόμμα, κάνουμε πολιτική με κατανόηση της χρηστής διακυβέρνησης και αλλαγών που θα λένε« σταματήστε »στην κακή πρόοδο στη χώρα μας. Γίναμε εταίρος της κυβέρνησης για να επιτύχουμε την αλλαγή που χάνουμε και να χτίσουμε μια νέα κατανόηση της πολιτικής. Σήμερα, ως αντιπολίτευση, περπατάμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Η ευθύνη μας έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Η πολιτική είναι ένα μακροπρόθεσμο φαινόμενο, με την επίγνωση αυτού, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε χωρίς να χάσουμε τον ενθουσιασμό μας. Η πηγή της χρηστής διακυβέρνησης και της αλλαγής σε αυτήν τη χώρα θα είναι και πάλι το Λαϊκό Κόμμα. Αυτή είναι μια αλήθεια για την οποία δεν έχουμε αμφιβολίες. Επειδή η λύση στα προβλήματα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από εκείνους που εργάζονται για τους ανθρώπους τους με ειλικρίνεια και ειλικρίνεια. Το Λαϊκό Κόμμα είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε με αυτήν την κατανόηση. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να εργαστούμε με αποφασιστικότητα. Δουλεύουμε υπό το πρίσμα της λογικής και της επιστήμης, δίνοντας προτεραιότητα στα συμφέροντα των ανθρώπων και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. “Το Λαϊκό Κόμμα είναι η μόνη ελπίδα που θα φέρει καθαρή πολιτική και θα επικρατήσει καλή διακυβέρνηση σε αυτήν τη χώρα”.

ÇZÇELİK: Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Ο Τόλγκα Özçelik έγινε ο νέος Πρόεδρος της Περιφέρειας της Αμμοχώστου. Δηλώνοντας ότι είναι δύσκολο να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα στη γνωστή πολιτική ζωή, ο νέος Πρόεδρος Özçelik είπε: «Το έχουμε επιτύχει όλα μαζί. Ξεκινήσαμε σπάζοντας προκαταλήψεις. Η εμπειρία μας έλειπε και η συνήθης πολιτική κουλτούρα βασίστηκε στο να κάνουμε πολιτική με κενές υποσχέσεις που βασίζονται σε δημόσιους πόρους. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πολιτική βασισμένη στις αξίες της τιμιότητας, της δικαιοσύνης, του νόμου και της δημοκρατίας, του ανθρώπου και της κοινωνίας χωρίς να στραφούμε σε αυτό. Η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τους ανθρώπους μας ως ένα νέο πάρτι χωρίς προσωπική δέσμευση είναι μια υποστήριξη που κανείς δεν μπορεί να εκτοξεύσει. «Ήταν μια πολιτική εμπειρία για εμάς να είμαστε στην κυβέρνηση υπό δύσκολες συνθήκες». Ο Özçelik πρόσθεσε ότι το να κάνουν το πάρτι πιο αποτελεσματικό και δυνατότερο από τώρα και στο εξής είναι το πιο σημαντικό καθήκον τους.

FIRAT: ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΛΑΤΤΩΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ Κληρονομιά στο İSKELE

Ο Hicran Bayraktaroğlu Fırat εξελέγη δήμαρχος της περιφέρειας İskele. Λέγοντας ότι το İskele είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή, ο Φιράτ είπε: «Προκειμένου να αποφευχθεί η μη προγραμματισμένη αστικοποίηση και η καταστροφή της φύσης ή της πολιτιστικής κληρονομιάς, πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στην αναπτυσσόμενη İskele. Στη νέα περίοδο, θα είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μας να κάνουμε τις απαραίτητες μελέτες και συνέχεια. “Θα είναι καθήκον μας να σχεδιάσουμε έργα και να τα παρουσιάσουμε στην ανώτατη διοίκηση, λαμβάνοντας υπόψη” τι περισσότερο μπορεί να γίνει “λαμβάνοντας υπόψη τα άλλα προβλήματα της περιοχής μας. Ο Φιράτ δήλωσε επίσης ότι στοχεύουν στην ολοκλήρωση και τη βελτίωση της επικοινωνίας στην περιοχή.

Το νέο προσωπικό του Λαϊκού Κόμματος στις περιφέρειες έχει ως εξής:

Πρόεδρος της Περιφέρειας Güzelyurt: Ραμαζάνι Durmazer

Διαχείριση: Turgut Alas, Safure Deniz, Turgut Ergel, Suna Tip, Salahaddin İskifoğlu, Sebahat Yıldırım, İmam Güçlü, Cem Başeğmez.

Πρόεδρος της Περιφέρειας Girne: Erek Cagatay

Διαχείριση: Derya Hoca, Fahrican Sarıoğlu, Kemal Derin, Nihan Güleryüz, Muhammet Ercan, Aydın Nevzat Erhuy, Erhan Onuralp, Cengiz Karataş.

Επαρχιακός Πρόεδρος της Αμμοχώστου: Τολγκα Özçelik

Διαχείριση: Ali Zararsız, Hande Kanatlı, Tuğçe Davulcuoğlu, Ali Gerçeker, Hüseyin Tabur, Oğuz Akançay, Batur Sağlamer, Ercan Şadan Elçin.

Επαρχιακός Πρόεδρος İskele: Hicran Bayraktaroğlu Fırat

Διαχείριση: Μουσταφά Ντίλματς, Έρσιν Σέμι, Μουσταφά Χασλίλ, Ντασάν Άιντερ, Εμίν Ονούς, Σινάν Ερχάν Νύχτα, Χάββα Ελκόβαν, Γιούσελ Γκιζέλ.

.Source