Το κοινωνικό πρόσωπο της Ανόρθωσης

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Ιστορικής Μνήμης και Κοινωνικής Ευθύνης, μαζί με μια ομάδα εθελοντών φίλων Ανόρθωση, οργάνωσαν, επισκέφθηκαν τον παιδιατρικό θάλαμο του Νοσοκομείου Macareo στη Λευκωσία και παρέδωσαν δεκάδες δώρα στα παιδιά υποδοχής. Εκ μέρους του Νοσοκομείου, ο κ. Συμμετείχε στον Σύλλογο. Ο Γιακόβος Βόρκας με μια αντιπροσωπεία εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης. Ευχόμαστε υγεία աղթ δύναμη στους μικρούς μας ήρωες և να κερδίσει σύντομα την υψηλότερη μάχη που μπορεί να δώσει ένα άτομο – για ζωή. Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα δοκιμάζεται για την επιδημία του κοροναϊού, οι χρόνοι αγώνες αυτών των παιδιών είναι ένα λαμπρό παράδειγμα των μαθημάτων που αντλήθηκαν από την ανθρώπινη δύναμη.

Στη Λάρνακα, προεδρεύει της Επιτροπής από ένα μέλος του: Συμβουλίου. Κύριος του Συλλόγου Ο Ανδρέας Χατζηλούκας, μαζί με μια άλλη αντιπροσωπεία εθελοντών φίλων της Ανόρθωσης, παρουσίασαν στη Rula Hatzizianu, Αναπληρωτή Διευθυντή της Vodka Oasis για τους Ηλικιωμένους, με βασιλικά κέικ, μελομακάρονα και κουραμπιές για ηλικιωμένους φίλους.

Η Ανόρθωση, ως ο πιο ιστορικός σύλλογος στην Κύπρο, ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, θα υποστηρίξει όλες τις προσπάθειες, όλες τις ενέργειες, προς έναν καλύτερο, πιο ενωμένο, ανιδιοτελή κόσμο.

Συγχαρητήρια στους εθελοντές φίλους της Ανόρθωσης για την πρωτοβουλία.

Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλο τον κόσμο, θυμόμαστε την υποδουλωμένη πόλη και την επαρχία μας. “

αυτός:

Source