Το κορυφαίο δίκτυο της Κύπρου συνεχίζει να απονέμεται

Το κορυφαίο δίκτυο της Κύπρου συνεχίζει να απονέμεται

Στις δύσκολες στιγμές του σήμερα, όταν η επικοινωνία σε μεγάλες αποστάσεις είναι πιο χρήσιμη από ποτέ, τα δίκτυα διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όσοι έχουν πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μπορούν να αισθάνονται άνετα και σίγουροι ότι μπορούν να απολαμβάνουν αδιάλειπτη επικοινωνία όποτε θέλουν.

Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, οι τηλεπικοινωνίες δοκιμάστηκαν ευρέως διεθνώς. Δεν χρειάζεται να εξετάσουμε τα δεδομένα που δημοσιεύονται από προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, τα οποία δείχνουν πόσο έντονη είναι η κίνηση στα δίκτυα. Οι μέρες φυλάκισης ήταν ιδιαίτερα το απόλυτο τεστ των δυνατοτήτων δικτύωσης.

Η αξιοπιστία, η σταθερότητα ταχύτητας είναι έννοιες που πολλές εταιρείες υπόσχονται στους καταναλωτές, αλλά λίγοι τελικά καταφέρνουν να προσφέρουν. Λίγοι ανταποκρίθηκαν στην επιδημία και ανταμείφθηκαν για τις προσπάθειές τους.

Οι πελάτες της Epic θεωρούνται δικαιολογημένοι να «εξαργυρώσουν» τη σημαντική επένδυση της εταιρείας στο δίκτυό τους, ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ που απέφερε καρπούς και διεθνή αναγνώριση. Δεν είναι τυχαίο ότι η Epic έχει λάβει τέσσερα βραβεία από διεθνείς οργανισμούς μέτρησης σε επτά μήνες.

Το έτος 2021 ξεκίνησε με την εμφάνιση του Epic, του «Ταχύτερου Κινητού Δικτύου στην Κύπρο». Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Epic λαμβάνει αυτό το βραβείο από τον διεθνή οργανισμό μέτρησης Ookla, αποδεικνύοντας ότι είναι εγκατεστημένο στην κορυφή των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το δίκτυο Epic όχι μόνο επέστρεψε την υψηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, αλλά κατάφερε επίσης να αυξήσει αυτήν τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες ταχύτητες σε όλες τις περιοχές. Σύμφωνα με νέα αποτελέσματα από το Speedtest®, η Ookla κατέταξε για άλλη μια φορά την Epic ως το “Ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο” από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, με αύξηση σε όλες τις κατηγορίες βραβείων.

Η Epic κέρδισε δύο βραβεία umlaut από μια ανεξάρτητη διεθνή εταιρεία μέτρησης και παρακολούθησης ως το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο, ενώ η Ookla αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020.

Η Epic ανταποκρίθηκε με επιτυχία στην αυξημένη κίνηση, τις πολλές ανάγκες που έχουν προκύψει στις δοκιμές που ο κόσμος εξακολουθεί να περνά. Οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι το δίκτυο της Epic είναι το γρηγορότερο, πιο αξιόπιστο και ταχύτερο στην κυπριακή αγορά.

Source