Το Κουβέιτ ανοίγει ξανά τα σύνορα

Το Κουβέιτ ανοίγει ξανά τα σύνορα

Το Κουβέιτ ξανανοίγει τα σύνορά του κλειστά εξαιτίας κοραναϊού

Το Κουβέιτ ανοίγει ξανά τα σύνορα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το Κουβέιτ ανακοίνωσε την απόφασή του να ανοίξει ξανά τα σύνορά του κλειστά στο πλαίσιο της καταπολέμησης της μετάλλαξης του νέου τύπου coronvirus, που λέγεται ότι εξαπλώνεται ταχύτερα.

Στη δήλωση που έγινε μετά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών της κυβέρνησης του Κουβέιτ, αναφέρεται ότι οι αεροπορικές πτήσεις θα επαναληφθούν την Παρασκευή, αλλά τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 15:00 το Σάββατο.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλειος es-Sabah της απόφασης για την αποκάλυψη του νέου τύπου μεταλλάχθηκε ΚορωνοϊόςΣημειώθηκε ότι μετά την παρουσίασή του λήφθηκε ότι δεν βρέθηκε.

Από την άλλη πλευρά, σε επίσημα δεδομένα, από την ημέρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, Κορωνοϊός Αναφέρεται ότι 931 άνθρωποι πέθαναν, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 149 χιλιάδες 653, και 145 χιλιάδες 579 από αυτούς ανακτήθηκαν.

Κουβέιτ, νέος τύπος που εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 21 Δεκεμβρίου ΚορωνοϊόςΑνακοίνωσε ότι οι εμπορικές πτήσεις είχαν ανασταλεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ και τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα έκλεισαν σε διασταυρώσεις στο πλαίσιο της καταπολέμησης της μετάλλαξης, η οποία λέγεται ότι εξαπλώνεται πιο γρήγορα.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source