“Το κρέας και τα φάρμακα θα μειωθούν επίσης”

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργός Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρίκλι απάντησε στις ερωτήσεις του Λεβέντ Κούται στο πρόγραμμα 50 + 1 που μεταδόθηκε στο BRT.

“Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ”

Υπογραμμίζοντας ότι η έκπτωση 5 TL στο εμφιαλωμένο αέριο είναι μόνο η αρχή, ο Arıklı είπε ότι θα υπάρξει μείωση των τιμών του κρέατος.

Ο Erhan Arıklı θα πάει στην Τουρκία στις 13 Ιανουαρίου

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές των ναρκωτικών που αντικατοπτρίζουν την Arıklı την πώληση, στις 13 Ιανουαρίου στην Τουρκία στην Τουρκία – βρήκαν έκφραση που αναφέρθηκαν σε μια προσπάθεια να γίνει πιο ελκυστική ανταλλαγή μεταξύ TRNC και TL.

Ο Erhan Arıklı είπε επίσης:

«Περιμένουμε κανονικά να επιλεγεί ο επίσημος Canaltay στον πρώτο γύρο, αλλά λόγω της δυσαρέσκειας του UBP, θα επιλεγεί στον δεύτερο γύρο, αν όχι στον πρώτο γύρο.

Κάναμε μια προσπάθεια για έκπτωση 5 TL για να ενισχύσουμε την υπόσχεσή μου ότι θα κάνουμε τη χώρα φθηνότερη. Όπως γνωρίζετε, οι άνθρωποι προσπάθησαν να καθαρίσουν, αλλά οι αυξήσεις των τιμών γίνονται κάθε νέο έτος. Δεν έχει καμία σχέση με την πώληση.

Η έκπτωση 5 TL είναι μόνο η αρχή… Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες… Θα έρθουμε σε ένα μπαρ με τους παραγωγούς και τους κρεοπώλες… Θα υπάρξει σοβαρή μείωση του κρέατος και έκπτωση στις τιμές των ναρκωτικών…

Έχουμε ελέγξει τα προϊόντα που βλάπτουν τους ανθρώπους μας. Εάν επιτευχθεί ο κανονισμός για την επισήμανση, θα τον παρουσιάσουμε στο Συμβούλιο Υπουργών αύριο.

Εάν είναι απαραίτητο, θα επιβάλουμε ανώτατο όριο τιμών σε ορισμένα βασικά προϊόντα κατανάλωσης, ειδικά κρέας …

Η κατανάλωση κρέατος έχει μειωθεί, αλλά δεν μειώνουν συνειδητά τις τιμές. Θα δούμε τώρα πόσο αγοράζεται και πωλείται το κρέας. Εάν υπάρχει πρόβλημα, θα επιτρέψουμε την εισαγωγή κρέατος …

Θα πάω στην Άγκυρα στις 13 Ιανουαρίου. Θα κάνουμε τις αγορές μεταξύ TC και TRNC πιο ελκυστικές με την TL. Θα ξεπεράσουμε το εμπόδιο που ονομάζεται Mersin Gate και θα ανοίξουμε το δρόμο για ευκολότερες εξαγωγές.

Θα συζητήσουμε επίσης το ζήτημα του καλωδίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στην Άγκυρα. Πρέπει να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα σε αυτό το θέμα.

Υπάρχει κύκλος εισοδήματος στο KIB-TEK. Υπάρχει ένας κύκλος προσόδων που κάνει το ίδρυμα να χάνει 350 εκατομμύρια ετησίως. Κάνουν εικασίες εναντίον της ηλεκτρικής ενέργειας με καλώδια.

Πρώτα, αφήστε το έργο να βγει. Τότε παραπονεθείτε …

Η ασφάλεια του εφοδιασμού θα παρέχεται μετά την ηλεκτρική ενέργεια και η ηλιακή ενέργεια θα χρησιμοποιείται περισσότερο με το καλώδιο.

Με τον νόμο για τις μολυσματικές ασθένειες που ψηφίστηκε το 2018, η πολιτική έβαλε μια σφαίρα στο πόδι της.

Το Ανώτατο Συμβούλιο των μολυσματικών ασθενειών λαμβάνει διάφορες αποφάσεις σύμφωνα με το δικό του μυαλό. Ίσως υπάρχουν σωστές αποφάσεις. Όμως δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα υγείας αλλά και οικονομικό πρόβλημα σε αυτήν τη χώρα. Οι δύο θα πρέπει να πάνε άλογο. Θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος από την οικονομία και τον επιχειρηματικό κόσμο στο Ανώτατο Συμβούλιο. Το ζήτημα αντιμετωπίζεται μόνο από την άποψη της υγείας και το Συμβούλιο Υπουργών παραμένει αναποτελεσματικό … “

Source