Το κτίριο στο λιμάνι θα χρησιμεύσει ως ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας

πανό61

Ο Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, Üstel, δήλωσε ότι ειδικά μετά την ένταση του ηλεκτρονικού εμπορίου λόγω της επιδημίας Kovid-19, ήταν απαραίτητο να μειωθεί το βάρος του Κεντρικού Ταχυδρομείου της Κερύνειας, το οποίο ήταν ανεπαρκές από την άποψη του χώρου εργασίας και να παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση για το Girne και όλους τους ανθρώπους μας, για την ολοκλήρωση της φυσικής και τεχνικής υποδομής του κτιρίου. Έδωσε οδηγίες για να το κάνει.

Μετά το ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας, το οποίο θα εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή της Κερύνειας, η συμφόρηση στο κεντρικό ταχυδρομείο της Κερύνειας έχει εξαλειφθεί και όλες οι ταχυδρομικές συναλλαγές εκτός από τον εκτελωνισμό θα προσφέρονται στους πολίτες μας πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του λαού της Κερύνειας και της χώρας, οι εργασίες ανακαίνισης θα ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το κτίριο σχεδιάζεται να ανοίξει ως ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Όλα τα δέματα και τα δέματα που υπόκεινται σε τελωνεία, τα οποία θα σταλούν στα ταχυδρομεία της Κερύνειας με αεροπλάνο και πλοίο από το εξωτερικό, θα εκτελωνιστούν και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στο εν λόγω κτίριο. Οι ιδιοκτήτες δεμάτων και δεμάτων θα ειδοποιηθούν στέλνοντας ένα SMS όταν οι αποστολές τους φτάσουν στο ταχυδρομείο πακέτων της Κερύνειας.

Source