Το κτίριο του Δήμου Gönyeli αρχίζει να λειτουργεί αύριο

Ο Δήμος Gönyeli ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του κτιρίου υπηρεσιών σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου της 19ης Φεβρουαρίου, μετά τη διαδικασία κλεισίματος στο πλαίσιο των μέτρων επιδημίας Covid-19.
Σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Gönyeli, ο δήμος, ο οποίος απολύμανσε πλήρως το κτίριο υπηρεσιών, θα διοικεί το προσωπικό του εναλλάξ στη νέα περίοδο.
Στο Δήμο Gönyeli, βασικές λειτουργίες όπως καθαρισμός, ακίνητα, συλλογή, νερό, χωροθέτηση και αποχέτευση θα αρχίσουν να λειτουργούν ξανά αύριο.
Ο δήμαρχος του Gönyeli Ahmet Yalçın Benli είπε, “Ο δήμος μας θα επιστρέψει στις λειτουργίες του συνεχίζοντας το πρόγραμμα προστασίας Covid-19” και είπε ότι θα συνεργαστούν με περιστρεφόμενο προσωπικό και με το υψηλότερο επίπεδο προφύλαξης.
Ενώ το “Πρόγραμμα προμηθειών” συνεχίζεται για την ηλικία των 65 ετών, η “επισιτιστική υποστήριξη” θα εφαρμοστεί επίσης στη διαδικασία ανοίγματος και κανονικοποίησης.

έμβλημα69

Ο δήμαρχος του Gönyeli Ahmet Yalçın Benli δήλωσε ότι η «Μονάδα Εξυπηρέτησης για τους Ηλικιωμένους» θα συνεχίσει τις υπηρεσίες της με διαφορετική λειτουργία και είπε: «Το E-Cashier λειτουργεί επίσης Όλοι οι φίλοι μας που ζουν στο Gönyeli ή ακόμα και στο εξωτερικό μπορούν να κάνουν κάθε είδους πληρωμές μέσω e-teller ».
Υπενθυμίζοντας ότι οι μελέτες εμβολιασμού συνεχίζονται επίσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, ο Αχμέτ Μπένλι επανέλαβε το κάλεσμα του δήμου.
“Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΜΒΑΛΙΩΝ”
Για να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα εμβολιασμού που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, άτομα άνω των 65 ετών και άτομα με χρόνιες ασθένειες που ζουν εντός των συνόρων του Δήμου Γκένελι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον αριθμό τηλεφώνου 05391106688 με πιστοποιητικό υγείας δείχνοντας αυτήν την ασθένεια.
Ο Μπένλι είπε: «Η πρόσκλησή μας προς τους ανθρώπους μας σε ομάδες κινδύνου είναι έγκυρη. Παρακαλώ μην φύγετε από τα σπίτια σας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε ευθύνη για να σας εξυπηρετήσουμε. Ο δήμος σας είναι στη διάθεσή σας ».

Source