Το Λονδίνο γίνεται Ευρώπη με ποσοστό 114% απασχόλησης στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Μεταφορά ασθενών στο Γιορκσάιρ (φωτογραφίες)

Χωρίς προηγούμενο εικόνες στρατιωτικών σκηνών έξω από νοσοκομεία. Χάος από ασθενοφόρα νοσοκομείου του Λονδίνου

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Σκηνές ασφυκτικής πίεσης, που θυμίζουν μια ζώνη πολέμου, παρατηρούνται στο Γουχάν, στην Ευρώπη, στη Βρετανία, ειδικά στην πρωτεύουσα του Λονδίνου, το οποίο επλήγη σκληρά από το δεύτερο κύμα της επιδημίας.

Ο αριθμός των εισαγωγών στο νοσοκομείο αυξήθηκε απότομα σε πάνω από 20.000.

Αυτός ο αριθμός δείχνει ότι υπάρχουν περισσότεροι ασθενείς στα αγγλικά νοσοκομεία από ό, τι στο πρώτο κύμα επιδημιών, όταν το ρεκόρ που έγινε στις 12 Απριλίου έδειξε περίπου 18.000 εισαγωγές.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βρίσκεται στα όριά του καθώς το ποσοστό ανάνηψης φτάνει το 114% και οι ασθενείς με Covid-19 στο Λονδίνο μεταφέρονται στα νοσοκομεία του Γιορκσάιρ για να αδειάσουν τα κρεβάτια τους για να πάρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Είναι απολύτως απαραίτητο.

Σοκαρισμένος από το βρετανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, είναι γνωστό ότι υπάρχει ένα σχέδιο για τη δημιουργία στρατιωτικών σκηνών έξω από νοσοκομεία που ασφυκτούν ασθενείς με κοροναϊούς.

Αυτές οι σκηνές έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να βοηθήσουν τα θύματα τρομοκρατικών επιθέσεων.

Είναι επίσης ανησυχητικό το γεγονός ότι το ένα τέταρτο των νοσοκομείων στην Αγγλία αναφέρει υπερβολικό πλήθος

Ταυτόχρονα, η Downing Street βρίσκεται σε έναν αγώνα δρόμου που, αφού εντοπίσει ένα νέο μεταλλαγμένο στέλεχος κοραναϊού, εργάζεται σε ένα πιο σκληρό σχέδιο δράσης.

Πριν από λίγες ώρες, ακούστηκε ένας συναγερμός στη Βρετανία, καθώς ανακοινώθηκε αριθμός ρεκόρ πάνω από 53.000 καθημερινές περιπτώσεις.

Τα λόγια του ιατρικού συμβούλου ασθενοφόρων Simon Walsh, ο οποίος μίλησε για το πρόγραμμα με τη σκηνή, αναφερόταν στον υπερπληθυσμό ασθενοφόρων έξω από τα νοσοκομεία του Λονδίνου. Οι επιπτώσεις της κατάθλιψης και του άγχους Επομένως, χρειαζόμαστε ένα κατάλληλο κυβερνητικό πρόγραμμα. Το NHS βρίσκεται υπό πρωτοφανή πίεση. “

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source