Το μέλος του AK Party Canbey αξιολόγησε τις παραιτήσεις του CHP:

Διαφήμιση

Τουρκική Μεγάλη Εθνοσυνέλευση (ΑΑ) – Ο αναπληρωτής του κόμματος AK του Μπαλικίσιρ Μουσταφά Κανμπέι, σχετικά με την παραίτηση συνέβη στο CHP, “Οι κόκκινες γραμμές της Τουρκίας που η Blue Homeland, η Βόρεια Κύπρος, η Λιβύη, σχετικά με ζητήματα που αναμένονται, δείχνουν τα καλύτερα συμφέροντα του έθνους μας ως Karabakh gayrimill Το CHP επιδεικνύει μια στάση, με αυτόν τον τρόπο Εάν συνεχίσει, πόσο μάλλον το κυρίαρχο πρόσωπο, δεν θα είναι σε θέση να παραμείνει ως το κόμμα του κύριου αντιπολιτευόμενου στην προσεχή περίοδο. ” είπε.

Ο Κανμπέι, σε συνέντευξη τύπου στο Κοινοβούλιο, πριν από εννέα χρόνια, η Δημοκρατία της Τουρκίας εξέλεξε κυβέρνηση με στόχο τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που φέτος του υφυπουργού και των ανώτερων αξιωματούχων του MIT προσπάθησαν να πάρουν υπό κράτηση Υπενθυμίζοντας “Αυτές οι δειλές επιθέσεις εκείνη την εποχή, κύριε. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η προοπτική του Πρωθυπουργού και αποκαλύφθηκε και εμποδίστηκε από τη σύνεσή του. ” είπε.

Δηλώνοντας ότι οι κατηγορηματικοί άνθρωποι ζούσαν πάντα στην αρχαία μας γεωγραφία, ο Canbey είπε, “Αυτοί οι άνθρωποι είχαν λόγια να πουν στον κόσμο. Σήμερα, οι κατηγορηματικοί άνθρωποι αυτής της γεωγραφίας είναι στελέχη του AK Party.” μίλησε.

Αγαπώντας τη μητέρα πατρίδα και το έθνος αυτές τις θέσεις, την υποστήριξη του έθνους στην Τουρκία και θα επέτρεπε σε όσους βρίσκονται εκτός των σχοινιών με τη βοήθεια του Θεού και τόνισαν ότι θέλουν να διαδέχονται τον Canbey, οι λέξεις συνεχίστηκαν ως εξής:

“Η Τουρκία, όταν τα βήματα είναι σίγουρα στη γεωγραφία τους, η οικονομία με φέρνει πιο κοντά στο εξωτερικό, καθώς σηκώθηκε, το έθνος μας αντιμετωπίζει ένα γέλιο για να ξεκινήσει με την ανησυχημένη προσπάθεια να αναμιχθεί στην παρουσία της χώρας μας. η κυβέρνηση του AK Party, η Τουρκία είναι κόμμα της κρίσης του MIT στις 7 Φεβρουαρίου, ακολούθησε δράσεις Trips και Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, προσπάθησε να καταναλωθεί η ενέργεια της χώρας μας, αλλά οι όμορφοι λαοί της Ανατολίας, που είχαν λόγο στον κόσμο, διεκδίκησαν την εθνική βούληση, δεν το επέτρεψαν και δεν θα το δώσουν από εδώ και στο εξής. Εκείνοι που δεν πήραν μαθήματα από όλες αυτές τις εμπειρίες και όσοι δεν μπορούσαν να πάρουν παρόμοιο σενάριο, αποδίδουν ένα αποτέλεσμα προσπαθώντας να δείξουν το πρόσχημα ενός πρύτανης από το αξίωμα. οι δικαστές αυτού του έθνους είναι ένα δημοκρατικό νομικό κράτος ότι όσοι ενεργούν εκτός του νόμου της Τουρκικής Δημοκρατίας στο δικαστήριο, η πολιτική του έθνους μας για εκείνους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την κατάσταση θα ζητήσουν φυσικά τον λογαριασμό στο κάλπη. ”

Υπενθυμίζοντας ότι τρεις βουλευτές από το CHP παραιτήθηκαν με πολύ βαριές αλλά σωστές δηλώσεις την περασμένη εβδομάδα, ο Canbey είπε χθες ότι τα βαριά όπλα της CHP και ο τελευταίος προεδρικός υποψήφιος Muharrem İnce παραιτήθηκαν.

Ο Canbey δήλωσε ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται για τις παραιτήσεις στο CHP, ο ένας μετά τον άλλον, και είπε ότι η απάντηση είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή και ότι η CHP έπιασε αυτό που είχε φυτέψει. Ο Canbey έκανε τις ακόλουθες αξιολογήσεις:

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος εκλέχθηκε προσωπικά από το έθνος μας, παρόλο που κυβερνήθηκε από έναν άντρα που άλλαξε τον πρόεδρο με ταινία, συνωμοσία, φώναζε τη δημοκρατία και την ελευθερία αφενός, αγνοώντας τη βούληση του έθνους λέγοντας «τα λεγόμενα» στον εκλεγμένο Πρόεδρο από την άλλη πλευρά, και χάνοντας κάθε εκλογή που μπήκε, «Ο άντρας που δεν με ψήφισε είναι και στις δύο πλευρές του αγρότη που δεν με ψηφίζει». ο δάσκαλος που δεν με ψηφίζει δεν είναι δάσκαλος. ” λέγοντας ότι πολώνονται με ψήφους που δίδονται στην κοινωνία, οι κόκκινες γραμμές της Τουρκίας που η Blue Homeland, η Βόρεια Κύπρος, η Λιβύη, σε ζητήματα που αναμένεται να παρουσιάσουν τα καλύτερα συμφέροντα του έθνους μας, όπως ο Karabakh gayrimill μια στάση που επιδεικνύει το CHP, εάν συνεχίζει με αυτόν τον τρόπο να βλέπει άδεια οι δυνάμεις της δύναμης δεν θα παραμείνουν την επόμενη περίοδο ως το κόμμα της κύριας αντιπολίτευσης. ”

.Source