Το μέτρο καραντίνας για τη σειρά Winter Island της Serkan Çayoğlu’s Cyprus Island Winter!

TelevisionGazetesi.com / Detail – Οι προετοιμασίες για τη σειρά Winter Island της Κύπρου, η οποία αναμένεται να είναι μία από τις πιο φιλόδοξες παραγωγές του 2021, οι οποίες θα μεταδοθούν σε οθόνες TRT1, συνεχίζονται.

Ο Birsen Altuntaş από το TV100 μοιράστηκε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά που θα ξεκινήσει να γυρίζει σύντομα. Ο Serkan Çayoğlu και ο Pelin Karahan συναντήθηκαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς, η οποία είναι υπό προετοιμασία από την TMC … Ο Çayoğlu ανέλαβε πρόσφατα τον ηγετικό ρόλο στη σειρά Yeni Hayat στην οθόνη Kanal D, αλλά το έργο διήρκεσε μόνο 9 επεισόδια.

Η Pelin Karahan, από την άλλη πλευρά, επιστρέφει στην τηλεοπτική της σειρά με το Cyprus Island Winter μετά από ένα τριετές διάλειμμα. Ο Pelin Karahan, ο οποίος έχει ολοκληρώσει την ταινία του 4 εβδομάδων, είναι επίσης ενθουσιασμένος που εμφανίζεται στους θαυμαστές του με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα.

Λοιπόν, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά; Μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες έφτασαν στην Κύπρο ένας προς έναν και η καραντίνα, η οποία θα κράτησε για 10 ημέρες, ξεκίνησε. Αφού τελειώσει η διαδικασία καραντίνας, αναμένεται λήψη.

Διάσημα ονόματα θα συνοδεύσουν το δίδυμο των Serkan Çayoğlu και Pelin Karahan στη σειρά. Οι Ahmet Kural, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın και Devrim Saltoğlu συγκαταλέγονται στους σημαντικούς παράγοντες του έργου.

Η ομάδα είναι επίσης πολύ ενθουσιασμένη για να ξεκινήσει τα γυρίσματα και θα είναι έτοιμη σύντομα.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source