Το μήνυμα του 24χρονου αδελφού της κατάδυσης είναι θλιβερό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η ιστορία του Ηλία, ενός 24χρονου αγοριού που βουτήθηκε στη θάλασσα για να καταλάβει τον Τιμό Σταυρό εξαιτίας ενός όρκου που έκανε για την υγεία του αδερφού του, αλλά τραυματίστηκε βαθιά και συγκίνησε το έθνος. Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι το μήνυμα του αδερφού του που ζητά από τους ανθρώπους να προσευχηθούν για τον Τζον ώστε να είναι καλά.

«Αυτό που χρειάζεται ο Αδελφός μου τώρα είναι η Καρδιά προσευχή όλων μας να στέκουμε σταθερά στον Σταυρό που μας έχει εμπιστευτεί ο Θεός. Και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει ως αγόρι, όπως έχει στην αξιοζήλευτη πορεία του για Έπαινο.

Αδερφέ μου, είσαι ο κύριος λόγος για την ύπαρξή μου: η περηφάνια μου.
Πάλεψε για τη Χάρη Μου καθώς παλεύω για σένα για τόσους μήνες.
Είσαι όλη μου η ζωή, είσαι τα πάντα μου. Σε αγαπώ!!”

Οι συγγενείς και οι φίλοι είναι κοντά στην οικογένεια հետ με το protothema.gr να λέει τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άνδρα που, μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, ήθελε να δώσει το πιο πολύτιμο δώρο στον αδερφό του – ένα δώρο ζωής, όπως λένε, για να γίνει ασθενής με λευχαιμία τον τελευταίο χρόνο. Στο όραμα της ελπίδας “24χρονος δωρητής μυελού των οστών, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον αδερφό του σε οποιαδήποτε ανάγκη. Ζητούν από τους ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να αφήσουν την οικογένεια να περάσει για να προσευχηθούν για το παιδί τους να είναι καλά.

Ο 24χρονος εξακολουθεί να θεραπεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, καθώς βρέθηκε να έχει σοβαρό τραυματισμό στο λαιμό, η οποία επηρεάζει επίσης την εργασία της σπονδυλικής στήλης.

Πηγή: protothema.gr

Source