Το μίνι λεωφορείο που μετέφερε το προσωπικό υγείας στο Hatay ανατράπηκε … 1 νεκρός, 7 τραυματίες!

Το μίνι λεωφορείο που μετέφερε το προσωπικό υγείας στο Hatay ανατράπηκε ... 1 νεκρός, 7 τραυματίες!

Το μίνι λεωφορείο που μετέφερε το προσωπικό υγείας ανατράπηκε στο Χατάι 1 άτομο πέθανε στο ατύχημα, 7 άτομα τραυματίστηκαν.

Το μίνι λεωφορείο που μετέφερε το προσωπικό υγείας στο Hatay ανατράπηκε ... 1 νεκρός, 7 τραυματίες!

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ένα άτομο πέθανε και 7 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της ανατροπής του μίνι λεωφορείου που μετέφερε το προσωπικό υγείας στην περιοχή Reyhanlı του Hatay, Afrin.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, το μίνι λεωφορείο που μετέφερε ιατρούς που εργάζονταν στην περιοχή Afrin της Συρίας ανατράπηκε κοντά στη διασταύρωση του αυτοκινητόδρομου Reyhanlı-Kırıkhan Akpınar Mahallesi.

8 άτομα που τραυματίστηκαν στο ατύχημα μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία με ασθενοφόρα.

Ο τεχνικός του ιατρικού εργαστηρίου Durmuş Ayyıldız, ο οποίος ήταν σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύτηκε, δεν μπορούσε να σωθεί παρά τις παρεμβάσεις εκεί.

Ο κυβερνήτης Hatay Rahmi Doğan μοιράστηκε στο λογαριασμό του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, «Εύχομαι το έλεος του Θεού στον εργαζόμενο στον τομέα της υγείας που έχασε τη ζωή του στο θλιβερό τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Kırıkhan-Reyhanlı και τα συλλυπητήριά μου στην κοινότητα της υγείας. Εύχομαι επείγουσα θεραπεία στους τραυματίες πιστούς εργαζόμενους στην υγεία μας». έδωσε τις δηλώσεις του.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source