Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο από μια παγκόσμια μάρκα στην Καμπότζη – Case Case

Ο πάροχος Logisitcs του ξενοδοχείου σας

Παράδοση έργων μέσω των Προκλητικών χρόνων

Η εξειδίκευση της Turn Key Hospitality Services (TKHS) και το μακρόχρονο ιστορικό στην παροχή εξελίξεων φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών έχει σίγουρα δοκιμαστεί και δοκιμαστεί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το TKHS συνέχισε να υποστηρίζει επιτυχώς τους προγραμματιστές με προ-ανοίγματα με το κλειδί στο χέρι, παρά τις πολλές κλειδαριές σε όλο τον κόσμο, μια ευμετάβλητη και ρεκόρ αγορά εμπορευματικών μεταφορών και περιορισμούς ταξιδιού που επηρεάζουν την ανάπτυξη ομάδων έργων.

Κατά τη διάρκεια του 2020, η TKHS συνέχισε να παρέχει υπηρεσίες με το κλειδί στο χέρι για FF&E και OS&E για έργα σε ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών τοποθεσιών από την Κύπρο στην Ευρώπη, τις Μαλδίβες στον Ινδικό Ωκεανό έως κάτω στην Αυστραλία. Συγκεκριμένα, η TKHS ήταν περήφανη που είχε την ευκαιρία να υποστηρίξει τον Όμιλο Chip Mong με το προ-άνοιγμα της εφοδιαστικής για το ακίνητο Hyatt Regency Phnom Penh στην Καμπότζη.

Το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην πρωτεύουσα της Καμπότζης και το δεύτερο ξενοδοχείο Hyatt που λειτουργεί στην Καμπότζη, η ιδιοκτησία 247 δωματίων είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο από μια παγκόσμια μάρκα στην πόλη!

Παρά τις προκλήσεις που προκλήθηκαν από την παγκόσμια πανδημία και τους περιορισμούς στη ναυτιλία από την Ευρώπη και την Ασία, καθώς και τη συμπίεση του χρονοδιαγράμματος για το τελευταίο τρίμηνο για παράδοση εγκαίρως για το άνοιγμα, το απόθεμα OS&E που αποτελείται από περισσότερα από 1.600 στοιχεία γραμμής με 1.077 μ3 ο όγκος είχε υποβληθεί σε επεξεργασία και είχε αποσταλεί σε 63 χωριστές αποστολές. Η Καμπότζη είναι γνωστή για τις μοναδικές και περίπλοκες απαιτήσεις εκτελωνισμού Ωστόσο, χάρη στην περίπλοκη γνώση και την εξοικείωση της TKHS με το προϊόν OS & E, οι απαιτήσεις και η διαδικασία εκτελωνισμού ήταν σε θέση να διαχειριστούν ομαλά και αποτελεσματικά. Η επιτόπια διαχείριση έργου της TKHS διαχειρίστηκε επίσης απρόσκοπτα την παράδοση στον ιστότοπο και φόρτωσε όλα τα είδη.

Βοηθήσαμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου και σας καλωσορίζουμε για να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε πώς να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που έρχονται μαζί.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ώστε να καταλάβουμε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε τα πολυτελή έργα σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε μας στο www.tkhsgroup.com

Η ομάδα TKHS

Source