Το μεγαλύτερο πάρκο άγριας ζωής της Ευρώπης φιλοξένησε 5 εκατομμύρια επισκέπτες

Ormanya, το μεγαλύτερο πάρκο άγριας ζωής της Ευρώπης, Κορωνοϊός (Kovid-19) φιλοξένησε 5 εκατομμύρια επισκέπτες παρά την επιδημία.

Ο δήμαρχος του μητροπολιτικού δήμου Kocaeli, Tahir Büyükakın, υπενθύμισε στον ανταποκριτή της AA ότι το Ormanya, που βρίσκεται στην περιοχή Kartepe, άνοιξε τον Μάιο του 2018.

Ο Ορμανός με έναν εντυπωσιακό φυσικό βιότοπο σημείωσε ότι καλωσορίζει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο Büyükakın, στα φυσικά πάρκα των οικοτόπων τους ότι αυτό είναι το σημείο όπου οι περισσότεροι επισκέφθηκαν την Τουρκία, είπε.

Ο Büyükakın τόνισε ότι το Ormanya, το οποίο ήταν συχνά γνωστό από τα εγκαίνιά του, έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μέρη των τουριστών με τις υπηρεσίες του και δήλωσε ότι οι εργασίες κατασκευής και συντήρησης συνεχίζονται στην Ορμάνια, η οποία έκλεισε για περίπου δύο μήνες λόγω της επιδημίας Kovid-19.

“ΔΑΣΙΚΟ ΖΩΝΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΕΤΟΣ”

Δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ορμάνια, ο Büyükakın είπε:

“Η Ορμάνια, η οποία συναρπάζει τους επισκέπτες της κάθε μέρα, είχε μια πολύ πολυάσχολη χρονιά με τα κύρια μέρη της, όπως ζωολογικό κήπο, άγριο περιβάλλον, Ormanköy, περιοχή παρακολούθησης πουλιών, περιοχή αναψυχής και κάμπινγκ. Δύο μήνες στην Ορμάνια λόγω της επιδημίας Kovid-19 που περιβάλλει τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ormanya συνέχισε σχολαστικά όλες τις εργασίες συντήρησης και έλαβε πολλά μέτρα λόγω του Kovid-19. γίνονται συχνές ανακοινώσεις για να το κάνουν. “

Ο Büyükakın δήλωσε ότι ένα άλλο αξιοσημείωτο μέρος του Ormanya είναι ο Άγριος Βιότοπος και ότι η αναπαραγωγή των κόκκινων ελαφιών, των ελαφιών αγραναπαύσεων, των ελαφιών, της γαζέλας και των αλόγων που ζουν σε αυτήν την ενότητα είναι επίσης ευχάριστη, λέγοντας: Με 4 γεννήσεις στα άλογά τους, η Περιοχή Άγριας Ζωής φιλοξενεί συνολικά 154 άγρια ​​ζώα. Ο αριθμός των κόκκινων ελαφιών που ζουν στην Περιοχή Άγριας Ζωής Ormanya θα αυξηθεί και θα εξασφαλιστεί η απελευθέρωσή τους στην περιοχή άγριων ζώων στα βουνά Samanlı και Kandıra, όπου είναι κοινά στο Kocaeli. χρησιμοποίησε την έκφραση.

“Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ”

Ο Büyükakın επεσήμανε ότι οργανώθηκαν επίσης δραστηριότητες για παιδιά στην Ορμάνια και συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

“Κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου, το Ormanya ήταν η πρώτη στάση για όσους ήθελαν να ξεφύγουν από το πλήθος της πόλης και να είναι στη φύση. Το Ormanya Campground, το οποίο είναι μια από τις πρώτες επιλογές για τους λάτρεις των κατασκηνώσεων λόγω της εγγύτητάς του με τις γειτονικές επαρχίες, έκλεισε μια μεγάλη ανεπάρκεια στο Kocaeli. Φιλοξενώντας τουρίστες από χώρες όπως η Νότια Κορέα, η Γαλλία, η Ελβετία και η Αγγλία, η Ορμανία φιλοξένησε 9.897 κατασκηνωτές, 550 εκ των οποίων ήταν ξένοι τουρίστες, “.

Αναφέροντας ότι το Κέντρο Διάσωσης και Αποκατάστασης Άγριας Ζωής Ormanya συνεχίζει να λειτουργεί εντός της Ορμάνια, ο Büyükakın σημείωσε ότι πολλές δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο πέρυσι και πολλές θεραπείες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Ο δήμαρχος Büyükakın πρόσθεσε ότι πέρυσι, στο κέντρο όπου αντιμετωπίστηκαν 778 ζώα όπως ελάφια, κόκκινα ελάφια, αρκούδες, τσακάλι, αλεπού και λύκος, 94 άγρια ​​πτηνά όπως γεράκια, γεράκια, κουκουβάγιες, γλάροι και πελαργοί απελευθερώθηκαν στη φύση.

.Source