Το μεγαλύτερο τζακ ποτ της Τουρκίας στην ιστορία της Εθνικής Λοταρίας εκτέθηκε

100 εκατομμύρια TL, το μεγαλύτερο μπόνους της National Lottery μέχρι σήμερα, θα είναι οι τυχεροί ή οι νικητές στην ειδική κλήρωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς της National Lottery που θα πραγματοποιηθεί απόψε.

Πριν από την κλήρωση, το μπόνους των 100 εκατομμυρίων TL μετρήθηκε ένα προς ένα βάσει μέτρων ασφαλείας και καταγράφηκε. Το τζάκποτ, αποτελούμενο από τραπεζογραμμάτια 200-100 και 50 λίρες, τακτοποιήθηκε προσεκτικά και μετρήθηκε.

Ο Sisal Şans CFO Neşe Soybaş έκανε μια δήλωση πριν από την κλήρωση, λέγοντας, “Το υψηλότερο τζάκποτ στην ιστορία της Εθνικής Λοταρίας είναι 100 εκατομμύρια TL, είναι μια πολύ μεγάλη φιγούρα, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Το ποσό του μπόνους είναι συναρπαστικό, η καλυπτόμενη περιοχή είναι πολύ μεγάλη όπως φαίνεται. αυτά τα χρήματα θα κερδίσουν τον νικητή ή τον νικητή των καλύτερων κριτικών, απόψε θα είμαστε κλειδωμένοι στην οθόνη με όλη την Τουρκία. θέλουμε να είμαστε το τζάκποτ είναι ήδη καλύτερο “, είπε.

Θα πραγματοποιηθεί από τον Sisal Chances είναι, όλη η Τουρκία θα κλειδώνει ανά ενθουσιασμένη οθόνη ειδικές κληρώσεις λαχειοφόρων αγορών, “Very Fine Movements 2 Christmas Special Program ώρες από μέσα στην περιοχή και το Chance Center 23: 00 Channel D και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Teve2.

Το μεγάλο μπόνους των 100 εκατομμυρίων TL θα βρει επίσης τον ιδιοκτήτη του. Στη λαχειοφόρο αγορά της Πρωτοχρονιάς, το σχέδιο θα συνεχιστεί έως ότου διατεθεί το μεγάλο μπόνους στο εισιτήριο που πουλήθηκε. Τα αποτελέσματα της Εθνικής Λοταρίας της Πρωτοχρονιάς θα ανακοινωθούν στο millipiyangoonline.com αμέσως μετά την κλήρωση της βραδιάς της 31ης Δεκεμβρίου 2020. Μετά την κλήρωση, θα μπορείτε εύκολα να μάθετε από το millipiyangoonline.com εάν υπάρχει μπόνους στο εισιτήριό σας, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της πληρωμής.

.Source