Το μόνο ερώτημα είναι η επιστροφή νικών / πρόγραμμα Πετράκης

Μετά την ήττα από την Καρμιώτισσα, το μόνο πρόβλημα για τον Απόλλωνα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη θέση, ελπίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΑΕΛ θα παρεκκλίνει στο εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της Ανόρθωσης.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Ian Anis Petrakis δεν αναμένεται να κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο έχει παρατάξει την πλευρά του στο παιχνίδι με την Polemidia, εστιάζοντας κυρίως στο κέντρο, όπου έχει περισσότερες επιλογές.

Ο Δημητρίου θα είναι και πάλι κάτω από το μάτσο και το αμυντικό κουαρτέτο θα αποτελείται από τους Joao Pedro, Malekkidi, Roberts και Juste. Ο Μάρκοβιτς և Ντένιτς θα βρίσκεται στο κέντρο του μεσαίου γηπέδου, μπροστά από το Bisesuar και το επιθετικό τρίο πιθανότατα θα είναι ο Dignin, ο Dabon on Pitta.

Εκτός του σχεδίου του Έλληνα προπονητή, τιμωρήθηκε ο Χάμπος Κυριακού son ο γιος του Γιώργου Βασίλειος.

Ηλίας Πονίρος

Μετά την απώλεια πόντων με την Καρμιώτισσα, το μόνο πρόβλημα για τον Απόλλωνα είναι να επιστρέψει τις νίκες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να παραμείνει στην πρώτη θέση, ελπίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΑΕΛ θα παρεκκλίνει στο εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον της «Ανόρθωσης».

Ο Ian Anis Petrakis δεν αναμένεται να κάνει μια εντυπωσιακή αλλαγή λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει παρατάξει την ομάδα του εναντίον της Polemidia, εστιάζοντας κυρίως στο κέντρο, όπου έχει περισσότερες επιλογές.

Ο Δημητρίου θα είναι και πάλι κάτω από το μάτσο και το αμυντικό κουαρτέτο θα αποτελείται από τους Joao Pedro, Malekkidi, Robers και Juste. Ο Μάρκοβιτς և Ντένιτς θα βρίσκεται στο κέντρο του μεσαίου τμήματος, μπροστά από το Μπισκαζάρο, και το επιθετικό τρίο πιθανότατα θα είναι ο Ντίγκιν, ο Ντάμπον և Πίττα.

Εκτός του σχεδίου του Έλληνα προπονητή, τιμωρήθηκε ο Χάμπος Κυριακού son ο γιος του Γιώργου Βασίλειος.

Ηλίας Πονίρος

Source