“Το νέο έτος θα είναι το” έτος επένδυσης “στις μεταφορές”

Υπουργός Μεταφορών Ünal Üstel:

Ο υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Ünal Üstel είπε, “Το 2021 θα είναι το έτος της επένδυσης στις μεταφορές.”

Υπουργός Μεταφορών Ünal Üstel:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο Unal Üstel, Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών, ευχήθηκε ότι το 2021 θα φέρει καλές μέρες ειρήνης και ανοχής για τη χώρα, τον κόσμο και την ανθρωπότητα. Ο Üstel δήλωσε ότι θα εργαστεί εντατικά για νέα έργα και επενδύσεις στις μεταφορές το νέο έτος.

Στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά, ο statedstel δήλωσε ότι ελπίζουν ειλικρινά ότι όλες οι αρνητικές εμπειρίες που φέτος θα τελειώσουν τη νέα χρονιά.

Τονίζοντας ότι θα εργαστούν εντατικά το 2021 ως Υπουργείο για νέα έργα και νέες επενδύσεις με την αγάπη για την υπηρεσία που δεν έχει μειωθεί από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, ο Üstel είπε: «Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προσθέτοντας καθημερινά στον τρόπο υπηρεσίας με τη δύναμη που λαμβάνουμε από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μας. Θα είμαστε σε έργα που θα κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. ” μίλησε.

Ο Üstel, στο μήνυμά του, «Η επιδημία του αιώνα που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, η απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τον τρόμο και τη βία, τη φτώχεια, έναν κόσμο όπου επικρατεί η αγάπη, η ειρήνη και η ανεκτικότητα, και όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες είναι παντού η κοινή μας επιθυμία. Μια νέα χρονιά φέρνει νέες αρχές και ελπίδες. Με αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις, συγχαίρω όλους τους ανθρώπους μας για την Πρωτοχρονιά με τα ειλικρινά μου συναισθήματα και ευχές, και εύχομαι το 2021, το οποίο καλωσορίζουμε με νέες ελπίδες, να φέρει καλές μέρες. ” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source