Το νέο Porsche 911 GT3 με φυλετικό DNA

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Από το ιστορικό αρχείο του Nordschleife για το τρομερό Nürburgring στην καθημερινή χρήση. Αυτός ήταν πάντα ο χαρακτήρας κάθε μιας από τις προηγούμενες εκδόσεις του 911 GT3. Η έβδομη έκδοση του 911 GT3, η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο διαδίκτυο, ενημερώνει αυτήν την εικόνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το νέο GT3 διαθέτει κινητήρα 4-λίτρων υψηλής ταχύτητας με 510 ίππους (10 περισσότερο από τον προηγούμενο), ο οποίος δίνει έναν ωραίο ήχο, ενώ η μέγιστη ροπή έχει αυξηθεί από 460 σε 470 Nm.

Εκτός από το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο GT, υπάρχει επίσης ένα επτά ταχυτά κιβώτιο PDK. Όπως και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων σάς επιτρέπει να αλλάζετε μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου χωρίς να διακόπτετε την παροχή ρεύματος. Επομένως, δημιουργεί μια βάση για εντυπωσιακή επιτάχυνση. Το νέο 911 GT3 επιταχύνει από ακινησία στα 100 km / h σε 3,4 δευτερόλεπτα, φτάνοντας τα 200 km / h σε 10,8 δευτερόλεπτα. Η Porsche προσφέρει επίσης την έβδομη γενιά 911 GT3 αποκλειστικά με κίνηση στους πίσω τροχούς. Αντί για το 380 με διάμετρο 408 mm, οι ελαφροί δίσκοι φρένων είναι σημαντικά μεγαλύτεροι από την προηγούμενη γενιά, ενώ ζυγίζουν 17% λιγότερο.

Οι τροχοί που ταιριάζουν τώρα σπορ ελαστικά υψηλής ποιότητας είναι ελαφροί, με ελαστικά για πρώτη φορά αλλά για νόμιμη χρήση. Περαιτέρω μείωση βάρους έρχεται στη χρήση αλουμινίου, χάλυβα, άνθρακα, στις κατασκευές, τόσο στο πορτμπαγκάζ όσο και στο πίσω μέρος, ενώ η οροφή απαιτείται επίσης στο CFRP. Ο πίσω διαχύτης παράγει τώρα τέσσερις φορές περισσότερη ισχύ από τον προκάτοχό του, ενώ το νέο 911 GT3 παράγει περίπου 50 τοις εκατό περισσότερη πεταλούδα, ακόμη και στην κεντρική αεροδυναμική του εργοστασίου.

Στη θέση λειτουργίας, η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αυξηθεί έως και 150% με ταχύτητα 200 km / h. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο για παρακολούθηση. Συμπεριλαμβάνεται το πακέτο Clubsport, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο για το νέο 911 GT3 χωρίς επιπλέον κόστος. Εκτός από το πιστοποιημένο κουτί ασφαλείας πίσω από τα μπροστινά καθίσματα, περιλαμβάνει ζώνη ασφαλείας οδηγού εννέα σημείων, φορητό πυροσβεστήρα και διακόπτη αποσύνδεσης μπαταρίας, όλα για σωστή χρήση στο νέο 911 GT3 Track. Το μοντέλο ήταν ήδη παρόν στα 20,8 χλμ. Του Nordschleife στο Nürburgring, ολοκληρώνοντας 6 γύρους. 59.927, 17 δευτερόλεπτα γρηγορότερα από τον προκάτοχό του.

Η AI Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο με εκθέσεις στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

Source