Το ναρκωτικό εμπόδιο στις αγορές ναρκωτικών υπό το σήμα

Ναρκωτικό εμπόδιο στις αγορές ναρκωτικών κάτω από το σημάδι

20 γραμμάρια συνθετικών κανναβινοειδών και 13 γραμμάρια κάνναβης εντοπίστηκαν στη συσκευασία που έμεινε κάτω από την πινακίδα για αγορές ναρκωτικών στη Λευκωσία. Η ναρκωτική αστυνομία, που είχε επιτεθεί, συνέλαβε τον A.Y και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν στον ύποπτο.

Ναρκωτικό εμπόδιο στις αγορές ναρκωτικών κάτω από το σημάδι

20 γραμμάρια συνθετικών κανναβινοειδών και 13 γραμμάρια κάνναβης εντοπίστηκαν στην επιχείρηση που οργανώθηκε από ομάδες ναρκωτικών, οι οποίες έλαβαν ειδοποίηση ότι τα πακέτα έμειναν κάτω από την πινακίδα για ναρκωτικά στη Λευκωσία.

Αστυνομικές ομάδες, οι οποίες ενέδρασαν για να καθορίσουν ποιος θα έρθει να παραλάβει το πακέτο, ήρθαν στην περιοχή με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και προσπάθησαν να πάρουν το πακέτο με ναρκωτικά και συνέλαβαν τον A.Y στην πράξη.

Η αστυνομία βρήκε 2 γραμμάρια ναρκωτικών τύπου ηρωίνης, 6 γραμμάρια κοκαΐνης και 7 γραμμάρια συνθετικών ναναβινοειδών φαρμάκων σε 7 ξεχωριστές συσκευασίες κατά τον έλεγχο του ύποπτου A.Y.

Στο πλαίσιο της έρευνας που κινήθηκε εναντίον του υπόπτου AY, παραπέμφθηκε σήμερα στον δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και του δόθηκε περίοδο κράτησης 2 ημερών.

Η αστυνομία αναζητά ένα ακόμη άτομο που είναι αποφασισμένο να συνδεθεί με το έγκλημα.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source