Το να μην κάνεις πάρτι της Πρωτοχρονιάς είναι «πρέπει», όχι «επιλογή»

πανό99

Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Έστειλε πρόσθετες εγκύκλιοι στις κυβερνήσεις 81 επαρχιών σχετικά με τους περιορισμούς της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που θα εφαρμοστούν στις αρχές του έτους.

Στην εγκύκλιο, αναφέρθηκε ότι η μη διοργάνωση πάρτι της Πρωτοχρονιάς που θα προκαλούσαν ανεξέλεγκτες συγκεντρώσεις δεν είναι «επιλογή» αλλά «αναγκαιότητα».

πανό134

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, χριστουγεννιάτικα πάρτι / γιορτές δεν θα επιτρέπονται σε κανένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων διαμονής και χώρων όπως ενοικιαζόμενες βίλες.

Οι περιορισμοί που πρέπει να εφαρμοστούν στις αρχές του έτους και τα μέτρα κοροναϊού στις επαρχίες θα παρακολουθούνται 24 ώρες από το Κέντρο Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης.

Τυχόν παρατυπίες που ενδέχεται να αντικατοπτρίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την καταπολέμηση του κοροναϊού θα παρακολουθούνται από τις μονάδες εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και τις υπηρεσίες πληροφοριών.

Κατά τη διάρκεια των περιορισμών, οι βασικές ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, 65 ετών και άνω, και εκείνων με χρόνιες ασθένειες θα καλυφθούν από τις Ομάδες Κοινωνικής Υποστήριξης της Vefa.

.Source