“Το να μην κάνεις πάρτι της Πρωτοχρονιάς είναι” must “, όχι” επιλογή “”

Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας:

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας απέστειλε πρόσθετες εγκύκλιοι στις κυβερνήσεις 81 επαρχιών σχετικά με τους περιορισμούς της απαγόρευσης κυκλοφορίας που θα εφαρμοστούν στις αρχές του έτους. Στην εγκύκλιο, αναφέρθηκε ότι η μη διοργάνωση πάρτι της Πρωτοχρονιάς ήταν «υποχρέωση» και όχι «επιλογή».

Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Τουρκίας, θα εφαρμοστεί το νέο έτος και σε όλες τις 81 επαρχίες του κυβερνήτη έστειλαν πρόσθετες εγκύκλιοι σχετικά με τους περιορισμούς της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Στην εγκύκλιο, αναφέρθηκε ότι η μη διοργάνωση πάρτι της Πρωτοχρονιάς που θα προκαλούσαν ανεξέλεγκτες συγκεντρώσεις δεν είναι «επιλογή» αλλά «αναγκαιότητα».

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, χριστουγεννιάτικα πάρτι / γιορτές δεν θα επιτρέπονται σε κανένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων των εγκαταστάσεων διαμονής και χώρων όπως ενοικιαζόμενες βίλες.

Περιορισμοί που πρέπει να εφαρμόζονται στις αρχές του έτους και Κορωνοϊός Τα μέτρα θα παρακολουθούνται 24 ώρες από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και Κέντρου Έκτακτης Ανάγκης.

ΚορωνοϊόςΌλα τα είδη παραβιάσεων που ενδέχεται να αντικατοπτρίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο θα παρακολουθούνται από τις μονάδες πληροφοριών.

Κατά τη διάρκεια των περιορισμών, οι βασικές ανάγκες των ατόμων με ειδικές ανάγκες, 65 ετών και άνω, και εκείνων με χρόνιες ασθένειες θα καλυφθούν από τις Ομάδες Κοινωνικής Υποστήριξης της Vefa.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source