«Το να πούμε ότι τα σχολεία κλείνουν δεν είναι παρά χάος».

πανό61

Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Πολιτισμού Όλγκαν Αμκάογλου είπε ότι οι δηλώσεις ορισμένων κύκλων ότι τα σχολεία θα κλείσουν και ότι θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια.

Ο υπουργός Amcaoğlu δήλωσε ότι δεν υπάρχει τέτοια απόφαση και ότι αυτές οι δηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Ο υπουργός Amcaoğlu δήλωσε ότι αυτό το ζήτημα δεν συζητήθηκε με την Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων και το Υπουργείο Υγείας και ότι δεν ελήφθη απόφαση για το κλείσιμο των σχολείων.

Ο υπουργός Olgun Amcaoğlu δήλωσε ότι η δήλωση ότι «τα σχολεία κλείνουν» χωρίς μια τέτοια απόφαση δεν ήταν παρά χάος.

Ο θείος είπε:

«Δεν είναι σωστό να δημοσιεύετε αβάσιμες δημοσιεύσεις, να δημοσιεύετε ειδήσεις χωρίς να μαθαίνετε την αλήθεια, για να κερδίσετε τρεις ή πέντε επιπλέον επισημάνσεις” μου αρέσει ” Στην ταραγμένη περίοδο που βρισκόμαστε, δεν κάνει παρά το χάος. Καθισμένος στο πληκτρολόγιο και προσπαθώντας να προσελκύσει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια τόσο ταραγμένη στιγμή, η Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νόσων προσποιείται ότι έχει λάβει αποφάσεις που δεν έχουν λάβει το Υπουργείο Υγείας ή το Συμβούλιο Υπουργών και το αίτημά μου από τον λαό μας είναι ότι εμπιστεύονται τις δηλώσεις των επίσημων αρχών, όχι τέτοια ψέματα. “

Source