Το να φρενάρεις είναι ο μόνος στόχος της μείωσης της Καρμιώτισσας. Το πιθανό έντεκα του Μιχαήλ

Η ομάδα της Λεμεσού μετρά τέσσερις ήττες στη σειρά, θέλει να κάνει κάθε θυσία για να σταματήσει τις αποτυχίες, με πρωταρχικό στόχο τρία σημεία – να πάρει μια βαθιά ανάσα, να παρακολουθήσει τη δύσκολη συνέχεια με ένα άλλο “μάτι”.

Ο αγώνας κρύβει πολλές “παγίδες”, καθώς η APOEL μπορεί να μην είναι αναγνωρίσιμη φέτος, περνώντας ίσως τη χειρότερη πορεία των τελευταίων 20 ετών, αλλά είναι μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που εξακολουθούν να αναζητούν την ανταγωνιστική τους “ταυτότητα”. Αναμένεται να ανταποκριθεί κάποια στιγμή, ενώ ο Chris Michael δεν ξέρει πραγματικά ποιοι παίκτες θα βρει εναντίον του, λόγω των πολλών περιπτώσεων κοροναϊού που έχουν μολύνει στο παρελθόν τους “μπλε-κίτρινα”.

Ανεξάρτητα από τα έντεκα που θα ακολουθήσει ο αντίπαλος προπονητής, ο Κυπριακός προπονητής της Καρμιώτισσας ετοίμασε την ομάδα του για έναν «ανταγωνιστικό» ψυχικό πόλεμο, χωρίς να λάβει υπόψη τους τρεις παίκτες, τον τραυματισμένο Παχίπη, τον απροετοίμαστο Χαϊβιβάλη και τιμωρήθηκε στον Πέρεζ.

Πιθανή σύνθεση.

Κυριακίδης, Χριστόφ, Μπαράνοφ, Μαλεκκίδης, Ευστατίου, Ρέινολντς, Χρήστου, Ο. Sassi, Romo, Ι. Sassi, Barkan.

Η ανάρτηση Ο μόνος σκοπός της KARMIOTISA είναι να πέσει το φρένο. Η πιθανή σύνθεση του Michael εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Thema Sports.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source