Το νομοσχέδιο έρχεται μπροστά από την Τουρκία, θα εκτελέσει toddle

Πρόεδρος CHP Κεμάλ ΚιλιτσντάρογλουΠρώην συμπρόεδρος του HDP του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΣΔΑ) Selahattin demirtaşΠρόκειται να δώσει αυτές τις ανακουφιστικές απαντήσεις που απευθύνονται στην κριτική της απόφασης, “αυτό το νομοσχέδιο έρχεται ενώπιον της Τουρκίας. Αλλά θα σας πω, το toddle θα ισχύει. Καμία άλλη επιλογή”, είπε.

Ο πρόεδρος της CHP Kemal Kılıçdaroğlu συναντήθηκε με εκπροσώπους των τηλεοράσεων στην Άγκυρα στην ετήσια συνάντηση αξιολόγησης.

Ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία ή όχι, ο Kılıçdaroğlu δήλωσε ότι αυτό δεν είναι γεγονός στη διαθήκη του, “Η Εθνική Συμμαχία και οι ηγέτες της θα αποφασίσουν. Αλλά πρώτα θα καθοριστούν οι αρχές. Πόσο θα περάσουμε στο ενισχυμένο κοινοβουλευτικό σύστημα, πότε θα πραγματοποιηθεί η συνταγματική αλλαγή, θα μιλήσουμε για όλα αυτά και θα κάνουμε ένα πρωτόκολλο. Ποιος θα μιλήσει μετά από αυτό », είπε.

Ο αρχηγός της CHP είπε ότι ενώ προετοιμάζει τον χάρτη πορείας για την επιστροφή στο κοινοβουλευτικό σύστημα, θα ενεργήσει σύμφωνα με τα κοινά σημεία στα έργα της Συμμαχίας Millet και του Future Party και του Κόμματος Deva.

Τηλεφωνική αξίωση της Pınar Gültekin στον πατέρα της

Στη δολοφονία του Πιναρ Γκουλτέκιν, ένας αναπληρωτής του CHP Muğla κάλεσε την οικογένεια και τους ζήτησε να εγκαταλείψουν την υπόθεση, “Θέλουν να κάνουν το CHP θέμα συζήτησης, όχι το φόνο.” .

“Αυτό το νομοσχέδιο έρχεται πριν από την Τουρκία”

Ο Kılıçdaroğlu επέκρινε επίσης τις αντιδράσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ECtHR) στην εντολή απελευθέρωσης του πρώην συμπροέδρου του HDP, Selahattin Demirtaş. Ο Kılıçdaroğlu είπε τα εξής:

“Και η δύο κυβέρνηση θα θέσει την υπογραφή της βάσει της διεθνούς συμφωνίας, στη συνέχεια γύρισε και θα” εφαρμόσει την απόφαση της ΕΣΔΑ “, λέτε. Αυτό το νομοσχέδιο έρχεται μπροστά από την Τουρκία. Αλλά θα σας πω.

.Source