Το νούμερο ένα γκολ για το APOEL δεν είναι νίκη εναντίον του ENP

Στο πλαίσιο του έκτου παιχνιδιού πλέι-οφ του Πρωταθλήματος CYTA 2020/21, η APOEL καλωσορίζει το ENP στο GSP. Από την “Ομόνοια” του τελευταίου γύρου του πρώτου γύρου 0. Μετά το 1, η ομάδα του Σάββας Προυσαϊτίδης είναι αήττητη σε εγχώριους αγώνες, αυτή η σειρά προσπαθεί να επεκταθεί.

(Πρώην εργοδότης) Μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι παίζει πάντα για να κερδίσει, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι «μπλε-κίτρινοι» στοχεύουν να κερδίσουν το παιχνίδι ενάντια στο «μωβ». ,

Από την άλλη πλευρά, είναι εξίσου σαφές ότι λίγες μέρες πριν από τον ημιτελικό του κύπελλου (εκτός έδρας) με την Ανόρθωση, η APOEL δεν είναι έτοιμη να θυσιάσει τα πάντα στο βωμό τριών πόντων.

Ο Pursaitidis άφησε τους Ensue, Vinicius, Ludemo και Garner για να είναι εντελώς φρέσκοι εναντίον της Lady και να τους υπερασπιστούν ταυτόχρονα.

Στο τελευταίο τρίμηνο, ο 45χρονος ποδοσφαιριστής είδε τους τρεις παίκτες του να περπατούν μέσα από την πόρτα του χειρουργείου (Yeprem, Bern, Satsia), եմ εναντίον της Union 1, ο νούμερο ένα στόχος για την ομάδα του είναι να αποφύγει άλλους τραυματισμούς. Πριν από ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν, δοκιμάστε γενικά.

Source