Το ντέρμπι της αιωνιότητας, οργανωμένο από την Ομόνοια … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοια, Adam Weser, μίλησε για την εμπειρία του στην Κύπρο, το ντέρμπι Omonia-APOEL και τον συμπατριώτη του, Adam Lang.

Σε συνέντευξή του στο Cfbfootball.com, ρωτήθηκε για τον ρόλο του στην Ονδούρα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, πώς βρέθηκε στην Αναγέννηση και αργότερα στην Ομόνοια.

Όταν είπε: «Ήθελα να δείξω τι μπορώ να κάνω στο κυπριακό πρωτάθλημα, ήλπιζα να πάρω μια προσφορά από ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Μετά από αρκετούς επιτυχημένους αγώνες (με πουκάμισο Anagennisi), η Omonia μου έκανε μια προσφορά. “Το ήξερα ότι μόλις υπέγραψα, θα ήμουν μέλος του διάσημου και επιτυχημένου συλλόγου του νησιού.”

Όσον αφορά τις εντυπώσεις του και τον εξαιρετικό παίκτη, ανέφερε ότι «οι σχέσεις μεταξύ των παικτών ήταν καλές, γι ‘αυτό κερδίσαμε το κύπελλο. Μου άρεσε να είμαι μέλος της ομάδας. Ο Κώστας Καιάφας είναι ένας θρύλος στην Ομόνοια “Ήταν πάντα παθιασμένος στο γήπεδο, έχει πολύ σεβασμό για την ομάδα.”

Στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι της αιωνιότητας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. “Το ντέρμπι της αιωνιότητας είναι ξεχωριστό σε κάθε χώρα. Η νίκη μεταφέρει μια συγκινητική αίσθηση. Η απώλεια, λοιπόν, είναι πολύ κακό. Ήταν πάντα λυπηρό να βλέπεις τα πρόσωπα των οπαδών μετά την ήττα, ειδικά στο παιχνίδι εναντίον της APOEL. Ο τερματοφύλακας δέχεται έντονα κριτική μετά από κάθε χαμένη μπάλα, σαν να επρόκειτο να πεθάνει. Αυτό υπέφερα όταν παραδέχτηκα αυτόν τον στόχο. “

Όσο για τον συμπατριώτη του, Adam Lang, είπε ότι «είναι έξυπνος κεντρικός αμυντικός. Βασικός παίκτης της εθνικής ομάδας. Φυσικά, έχει βελτιωθεί στην Ομόνοια. “

Εν κατακλείδι, έστειλε το μήνυμά του στους οπαδούς των πρασίνων, λέγοντας “Άνθρωποι όλοι, όλοι τριφύλλι, πράσινος Θεός – Κάπως πηγαίνει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source