Το Παγκόσμιο Τουριστικό Δίκτυο έθεσε τις τάσεις του 2021 κάνοντας τους ηγέτες να πηδούν

Το Παγκόσμιο Τουριστικό Δίκτυο έδωσε τη φλόγα της ελπίδας από χώρα σε χώρα στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, ακούγοντας απίστευτες ιστορίες από τους ξεναγούς.

Οι ξεναγοί είναι η ραχοκοκαλιά της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας παγκοσμίως.

Το Παγκόσμιο Τουριστικό Δίκτυο (WTN) θέλει τους τουριστικούς οδηγούς να αυξηθούν ακόμη πιο δυνατά.
Ο Juergen Steinmetz, ιδρυτής της WTN: «Είμαστε τόσο περήφανοι που αυτοί οι απίστευτοι οδηγοί της βιομηχανίας μας γιορτάζουν τα 35 χρόνια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Οδηγών (WFTGA)».

Χιλιάδες θεατές στο δίκτυο eTurboNews, στα κοινωνικά μέσα και σε αυτούς που παρευρέθηκαν στην εικονική εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς στο ζουμ πέρασαν υπέροχα και χορεύουν την απογοήτευσή τους για το έτος 2020 για να καλωσορίσουν μια χρονιά ελπίδας, το έτος 2021.

Η απίστευτη μουσική πάρτι έκανε τους ανθρώπους να πάνε. Η αφήγηση από ξεναγούς από τη Ρωσία, το Ιράν, την Κόστα Ρίκα, την Κύπρο, τη Νότια Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εμπνευσμένη.

Ποιο είναι το ομοφυλόφιλο κομμάτι της Ουάσιγκτον που είπε μια ιστορία; Δεν υπάρχει καμία διάκριση σε αυτόν τον κλάδο της ειρήνης και της ισότητας.

Ο Δρ Taleb Rifai, πρώην Γενικός Γραμματέας του UNWTO προσχώρησε στο κόμμα από την Ισπανία, μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες από τη Σαουδική Αραβία, την Αιθιοπία, την Ιορδανία, τη Σερβία, την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και πολλές άλλες χώρες.

Ο Δρ Rifai προέτρεψε τον σημερινό Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO) να παίξει δίκαιο σε απάντηση στην αναφορά του WTN για αποκατάσταση της αξιοπρέπειας στον UNWTO

Ο Cuthbert Ncube, πρόεδρος του Συμβουλίου Τουρισμού της Αφρικής εξήγησε ευκαιρίες για την Αφρικανική Ήπειρο.

Ο Δρ. Peter Tarlow, συνιδρυτής του Παγκόσμιου Δικτύου Τουρισμού τόνισε τη σημασία της ασφάλειας και της ασφάλειας και πέραν του COVID-19

Ήταν ώρα πάρτι και το άτομο πίσω από αυτό ήταν ο Maricar Donato της Washington Tours & Events. Είναι επίσης πρεσβευτής του WFTGA και πρόσφατα έγινε ήρωας του τουρισμού από το WTN

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Τουρισμού (WTM) ξεκίνησε από το rebuilding.travel

Το World Tourism Network ολοκλήρωσε έναν ολόκληρο μήνα του Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας μια μοναδική ροή εκδηλώσεων Zoom που προβάλλουν δραστηριότητες από μέλη του WTN. Το WTN έχει μέλη σε 124 χώρες μέλη και στοχεύει να είναι η νέα φωνή για πολλούς που δεν είχαν φωνή στη βιομηχανία πριν. Το WTN είναι επίσης η ευκαιρία για νέους ηγέτες να ενταχθούν σε καθιερωμένους στη διαδικασία ανοικοδόμησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το WTN και την ιδιότητα μέλους, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.wtn.travel

Source