Το πανδημικό νοσοκομείο άνοιξε, αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη

πανό99

Πρόεδρος του Δημοκρατικού Τουρκικού Κόμματος Tufan Έρχουμαν, Δημοκρατία ΣυμβούλιοΣτη δήλωσή του στη Γενική Συνέλευση, το UBP-DP-YDP επέκρινε σκληρά την κυβέρνηση.

Επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο Πανδημίας άνοιξε στις 15 Νοεμβρίου, αλλά το νοσοκομείο δεν ήταν ακόμη σε θέση να ενεργοποιηθεί, ο Erhürman είπε, “Ως αντιπολίτευση, είπαμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε είδους υγειονομική περίθαλψη … Δεν θα μπορούσατε να απασχολούν 100 μόνιμους υπαλλήλους από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο.” επέστησε την προσοχή στις νοσοκόμες που απασχολούνται.

Ο Tufan Erhürman, ο οποίος επεσήμανε επίσης τις αποφάσεις από τον Μάρτιο“Το Υπουργείο Υγείας, το Ανώτατο Συμβούλιο των Μεταδοτικών Νοσημάτων ή το Συμβούλιο Υπουργών έλαβαν αποφάσεις, ανεξάρτητα από το ποιος τις έλαβε, πρέπει να κληθούν και να ανταλλάξουν απόψεις άτομα που ενδιαφέρονται για τις αποφάσεις που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας”.

Ο Tufan Erhürman είπε: «Δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε αυτήν την κρίση μόλις φύγει η εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι θα φτάσουν τελικά στο σημείο να μην εφαρμόσουν τις αποφάσεις σας », τονίζοντας τη σημασία της λήψης αποφάσεων με τα σχετικά άτομα στις αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτόν τον λόγο, και υπενθύμισαν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένας πίνακας κρίσεων.

Εκφράζοντας ότι σημειώθηκε πολιτική ανυπακοή CTP Ο Πρόεδρος Erhürman, επισημαίνοντας τις τελευταίες αποφάσεις, λέει: «Η ταβέρνα είναι πλέον ένα εστιατόριο… Οι αποφάσεις σας κουνιούνται. Προχωρούμε στο χάος », είπε.

Τονίζοντας ότι αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να λυθεί, Tufan Erhürman, “Δεν δίνετε χιλιάδες 500 TL και 2 χιλιάδες TL; Γιατί πήρες αυτά τα χρήματα; Πού είναι αυτά τα χρήματα; Εξοικονομείτε για κακές μέρες; ” έθεσε τις ερωτήσεις του στα κυβερνώντα κόμματα.

Πρώην υπουργός Οικονομικών Olgun AmcaoğluΥπενθυμίζοντας ότι είπε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στους 13ους μισθούς πριν από τις προεδρικές εκλογές, “Δεν μπορείτε να πείτε τι είναι γραμμένο στη νομοθεσία αυτή τη στιγμή!” είπε.

Ο Erhürman είπε: «Κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, κάνατε λάθος στην πώληση κριθαριού, κάνατε λάθος στους μισθούς, κάνατε λάθος στον ιδιωτικό τομέα… Κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών, δώσατε κριθάρι σε 22 άτομα για 1,48 TL! Δεν θέλω να μειώσω το έργο της Συνέλευσης σε αυτό το επίπεδο ».

πανό134

.Source