Το Πανεπιστήμιο της La Verne καλωσορίζει τον Karop Janoyan ως νέο Provost και αντιπρόεδρο για ακαδημαϊκά θέματα

Kerop Janoyan, νέα provost στο ακαδημαϊκό περιβάλλον

Ο Kerop Janoyan, PhD, διορίστηκε ο νέος πρόεδρος και αντιπρόεδρος ακαδημαϊκών υποθέσεων στο Πανεπιστήμιο της La Verne.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για να εμπνεύσουμε μια διαφορετική, πολύ εκπαιδευμένη ομάδα παγκόσμιων πολιτών και μελλοντικών ηγετών», είπε, «ο οποίος θα αδράξει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της περιοχής μας και του κόσμου και να λύσει τις προκλήσεις που δεν κάνουμε» Δεν ξέρω ακόμη. “

Το Πανεπιστήμιο της La Verne ανακοίνωσε σήμερα ότι επέλεξε τον Kerop Janoyan, PhD, ως τον επόμενο provost και αντιπρόεδρό του για ακαδημαϊκά θέματα. Θα ενταχθεί στην ηγετική ομάδα με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ντέβορα Λίμπερμαν αυτή την άνοιξη.

Επί του παρόντος, ο Janoyan είναι πρύτανης της Μεταπτυχιακής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Clarkson στη Νέα Υόρκη. Είναι επίσης καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος και πρόσφατα υπηρέτησε ως προσωρινός κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας Lewis του πανεπιστημίου και διευθυντής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ως πρόβολος και αντιπρόεδρος για ακαδημαϊκά θέματα, ο Janoyan θα επιβλέπει βασικούς τομείς του πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων των ακαδημαϊκών υποθέσεων, των φοιτητικών υποθέσεων, της βιβλιοθήκης, των διαδικτυακών προγραμμάτων, των εννέα περιφερειακών πανεπιστημιουπόλεων, της υγείας και ασφάλειας των πανεπιστημίων, του αθλητισμού, της στέγασης, της θεσμικής έρευνας και γραφείο του καταχωρητή. Αντικαθιστά τον Jonathan Reed, ο οποίος επιστρέφει στη σχολή μετά από έξι χρόνια ως πρόβολος και αντιπρόεδρος για ακαδημαϊκά θέματα.

Ο Janoyan είπε ότι αυτό που τον έφερε περισσότερο στο πανεπιστήμιο ήταν «οι άνθρωποι. Αφού συνάντησα τους μαθητές, τη σχολή, το προσωπικό και την ηγεσία, είχα την αίσθηση ότι είμαι «στο σπίτι». »Υποστηρίζει επίσης έντονα την αποστολή του πανεπιστημίου στην ευρύτερη κοινότητα, καθώς και στην πολυμορφία και την ένταξη.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για να εμπνεύσουμε μια διαφορετική, πολύ εκπαιδευμένη ομάδα παγκόσμιων πολιτών και μελλοντικών ηγετών», είπε, «ο οποίος θα αδράξει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της περιοχής μας και του κόσμου και να λύσει τις προκλήσεις που δεν κάνουμε» Δεν ξέρω ακόμη. “

Η Janoyan έχει βαθιές ρίζες στη Νότια Καλιφόρνια. Γεννημένος στο Ιράκ, έζησε και παρακολούθησε σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ιταλία προτού έρθει στις ΗΠΑ με την οικογένειά του και εγγραφεί στα δημόσια σχολεία Glendale για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ολοκλήρωσε τα πτυχία του, τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά του προγράμματα στην πολιτική μηχανική στο UCLA. Μιλά τρεις γλώσσες.

Ο Λίμπερμαν σημείωσε ότι η επιτροπή αναζήτησης provost εξέτασε περισσότερες από 120 αιτήσεις σε μια διαφορετική ομάδα υποψηφίων από όλη τη χώρα και διεθνώς. Ο Janoyan «ξεχώρισε ως ένας στοχαστής συστημάτων που έχει την ικανότητα να φέρει μια κοινότητα μαζί για να επιτύχει κοινά αποτελέσματα και που είναι στοχαστικός και στρατηγικός στο έργο του», είπε.

Μια σημαντική προτεραιότητα της νέας provost θα οδηγήσει το πανεπιστήμιο στην εκτέλεση του πρόσφατα εγκεκριμένου στρατηγικού σχεδίου του 2025. Θα καθοδηγήσει επίσης την ανάπτυξη ακαδημαϊκών προγραμμάτων, με έμφαση στην επέκταση σε επαγγέλματα υγείας.

«Ανυπομονώ για τις συγκεκριμένες ευκαιρίες στο Πανεπιστήμιο της La Verne», δήλωσε ο Janoyan, «ενδυνάμωση της σχολής και του προσωπικού, υποστήριξη της ακαδημαϊκής αριστείας, εμβάθυνση της φοιτητικής εμπειρίας και δημιουργία μιας διαφορετικής και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητας».

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο της La Verne

Ιδρύθηκε το 1891, το Πανεπιστήμιο της La Verne είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, ολοκληρωμένο ίδρυμα που βασίζεται σε τέσσερις βασικές αξίες: δια βίου μάθηση, ηθική λήψη αποφάσεων, δέσμευση πολιτών και κοινότητας και πολυμορφία και ένταξη. Το πανεπιστήμιο εξυπηρετεί περίπου 7.000 φοιτητές στην ιστορική κεντρική πανεπιστημιούπολη La Verne, καθώς και σε εννέα περιφερειακές πανεπιστημιουπόλεις και σε απευθείας σύνδεση.

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στο email:

.Source