Το παράπονο της Κυπριακής ηθοποιού για τον Χαϊκάλη υποβλήθηκε στη SEI

Η Iliana Arabi υπέβαλε επίσημη καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη εναντίον της SEI (Greek Actors Association).

Η κυπριακή ηθοποιός Iliana Arabi, η οποία έκανε την επίσημη καταγγελία της, λέει ότι συνάντησε τον Παύλο Χαϊκάλη όταν ήταν δάσκαλος σε μια σχολή δράματος.

Για μια στιγμή αποκάλυψε τον φλερτ του, ο οποίος αρχικά συγκρατήθηκε, στη συνέχεια έγινε πεισματάρης · ακόμη, όπως αναφέρει το παράπονο της ηθοποιού, «ο φλερτ εντάθηκε, φτάνοντας στα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης».
Μετά από αυτό προσφέρθηκε να συμμετάσχει στις ακροάσεις της δεκαετίας του ’50 και του ’50 και όταν ο διάσημος ηθοποιός ήρθε σε επαφή μαζί του λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησε ένας περίεργος διάλογος.

“Λίγες μέρες αργότερα, με τηλεφώνησε και είπε ότι ήταν εφησυχασμένος με τη χρήση βρώμικου, χυδαίου σεξ και μου ζήτησε επίμονα να συμμετάσχω σε αυτόν τον μοναδικό διάλογο.

«Σοκαρίστηκα, προσπάθησα να τον πάω στην τάξη, λέγοντας ότι τον είδα ως πατέρα μου και μετά έκοψα το τηλέφωνο», είπε η Eliana Arabi στην καταγγελία της.

Για τους παραπάνω λόγους, η ηθοποιός ζητά από τη SEI να ασκήσει αγωγή εναντίον του Παύλου Χακάλη.

Άραβας εναντίον Χαϊκάλης

Τα νέα ήρθαν για πρώτη φορά το περασμένο Σάββατο, όταν η Κύπρος ηθοποιός Iliana Arabi μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Ella Hamogela” και διαμαρτυρήθηκε εναντίον του διάσημου χιουμοριστή, ο οποίος, όπως είπε, την επιτέθηκε σεξουαλικά χωρίς να το ονομάσει.

“Ήμουν εξοργισμένος επειδή αυτός ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις και υποστήριξε τις γυναίκες που παραπονέθηκαν. Μιλώ για έναν διάσημο κωμικό. Ήταν ευγενικός στην αρχή, αλλά μετά σοκαρίστηκα. Το είπα στους γονείς μου, αλλά φοβόμουν να το πω στο σχολείο. Μου δίδαξε δραματική σχολή. Άρχισε να φλερτάρει μαζί μου, αλλά στην αρχή συγκρατήθηκε. Με πήρε στην τηλεοπτική σειρά. Δεν πήραν τη σειρά μου. Συνέχισε να φλερτάρει μαζί μου. Μου τηλεφώνησε ένα πρωί, ήταν ικανοποιημένος, ήθελε κι εγώ να συμμετάσχω. Τα πόδια μου ακρωτηριάστηκαν. Του είπα ότι δεν ήθελα να σε δω ως πατέρα μου. Ήταν ένα είδωλο για μένα. Έμεινα σοκαρισμένος. Χρόνια αργότερα έμαθα ότι το έκανε στο σχολείο με άλλα κορίτσια. “

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης:

Iliana Arabi. Αυτή είναι η πρώτη του αντίδραση στη συγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη

Δημόσια συγγνώμη προς την Κύπρο ηθοποιό Haykal μετά από σεξουαλική παρενόχληση

Source