Το περιοδικό που έγραψε ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου ανήκει στους Τούρκους κατασχέθηκε στην Ελλάδα

Διαφήμιση

GÜMÜLCİNE (AA) – Το περιοδικό που διανεμήθηκε από έναν εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα μαζί με ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι παζλ για παιδιά κατασχέθηκε λόγω των δηλώσεων στο περιεχόμενό του ότι το βόρειο τμήμα της Κύπρου ανήκει στους Τούρκους.

Μετά τη διάδοση των δηλώσεων στο περιοδικό γεωγραφίας με τίτλο «Μαθαίνω και ανακαλύπτω: Ευρώπη» που δημοσιεύτηκε από τον Εκδοτικό Οίκο Ψυχογείου στα κοινωνικά μέσα, αποφασίστηκε η απόσυρση των περιοδικών από την αγορά.

Σε μια γραπτή δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του εκδότη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισχυρίστηκε ότι οι δηλώσεις σχετικά με την Κύπρο στο εν λόγω περιοδικό “συμπεριλήφθηκαν λανθασμένα και πιθανώς προκλήθηκαν από μεταφραστικό σφάλμα”.

Κατασχέθηκε στο περιοδικό “είναι το μεσογειακό νησί της Κύπρου και η Τουρκία ανήκει στη βόρεια πλευρά. Η πρωτεύουσα είναι η Λευκωσία.” περιλαμβάνουν δηλώσεις.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source