Το Πολιτιστικό Κέντρο Güzelyurt Atatürk γίνεται κέντρο εμβολιασμού

Το Πολιτιστικό Κέντρο Güzelyurt Atatürk έγινε κέντρο εμβολιασμού.

Λόγω της έντασης που παρατηρείται στο Κέντρο Υγείας Güzelyurt, ο εμβολιασμός θα πραγματοποιείται 7 ημέρες την εβδομάδα μεταξύ 08.00-14.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Güzelyurt Atatürk (AKM).

Ο υπουργός Υγείας Ali Pilli και ο δήμαρχος Güzelyurt Mahmut Özçınar επισκέφθηκαν το AKM και εξέτασαν τις εργασίες που έγιναν.

Δηλώνοντας ότι έλαβαν μεγάλη υποστήριξη από τις τοπικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημικής διαδικασίας, ο υπουργός Υγείας Pilli έκανε μια δήλωση στο BRT μετά τις εξετάσεις του και εξήγησε ότι εργάζονται σε αρμονία με όλους τους δήμους σε ζητήματα όπως εξετάσεις pcr, προφυλάξεις και εμβολιασμό.

Σημειώνοντας ότι έχουν επιτύχει σπουδαία πράγματα σε συνεργασία με τον Δήμο Güzelyurt, ο Pilli ευχαρίστησε όλους τους δήμους για τη συνεργασία τους.

Εξηγώντας ότι ο εμβολιασμός μεταφέρθηκε στο AKM λόγω της έντασης που βιώνει στο Κέντρο Υγείας του Güzelyurt, ο Pilli είπε ότι εργάζονται για τον καλύτερο και άνετο εμβολιασμό των ανθρώπων εδώ.

Αναφέροντας ότι ο εμβολιασμός για χρόνιους ασθενείς ηλικίας άνω των 65 ετών και μεταξύ 55-65 ετών συνεχίζεται και τα εμβόλια χορηγούνται σε επικίνδυνες ομάδες, ο Pilli σημείωσε ότι το πρόγραμμα τομεακού εμβολιασμού θα ανακοινωθεί σύντομα.

Υπογραμμίζοντας ότι η πρωτοβουλία θα έρθει με εμβολιασμό, ο υπουργός Πίλι τόνισε ότι στόχος τους είναι να ξεπεράσουν την πλειονότητα της χώρας και να ανοίξουν στον κόσμο μέχρι την 1η Απριλίου.

«Δεν είναι μόνο το υψηλό pCR που κάνει ή τα αντισώματα έξω από το μέλλον, πρέπει επίσης να έχουμε το εμβόλιο που μπορούμε να πάμε στο πλήρες άνοιγμα», δήλωσε ο κ. Pilli, από την Τουρκία, από την ΕΕ και είπε χθες ότι προσπαθούν να κάνουν εμβολιασμό όσο το δυνατόν περισσότερο με τη χώρα μας να φτάσει στο εμβόλιο της Οξφόρδης

Ο δήμαρχος Güzelyurt Mahmut Özçınar επεσήμανε επίσης ότι η εκστρατεία εμβολιασμού θα διεξαχθεί στο AKM σε συνεργασία με το Δήμο Güzelyurt και το Υπουργείο Υγείας, και δήλωσε ότι τέτοιες πρακτικές συνεχίζονται σε όλους τους δήμους σε ολόκληρη τη χώρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Ο Özçınar τόνισε ότι υποστηρίζουν τις μελέτες του Υπουργείου Υγείας σε αυτό το ζήτημα και ευχήθηκαν όλοι οι άνθρωποι στη χώρα μας να λάβουν αυτήν την υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

BRT

Source