Το πουλόβερ κοινωνικής απόστασης εμποδίζει να πλησιάσει περισσότερο από δύο μέτρα

Το πουλόβερ κοινωνικής απόστασης εμποδίζει να πλησιάσει περισσότερο από δύο μέτρα

Μια εταιρεία ασφαλείας με έδρα τις ΗΠΑ στοχεύει να επιστήσει την προσοχή στη σημασία της κοινωνικής απόστασης, ενώ η πανδημία Kovid-19 συνεχίζει με το πουλόβερ που έχει αναπτύξει.

Το πουλόβερ κοινωνικής απόστασης εμποδίζει να πλησιάσει περισσότερο από δύο μέτρα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το πουλόβερ κοινωνικής απόστασης που αναπτύχθηκε από την εταιρεία SimpliSafe διαθέτει 4 θερμικές κάμερες χαμηλής ανάλυσης. Ο απλός αλγόριθμος που βρίσκεται στο πουλόβερ υπολογίζει τη θερμοκρασία και αναζητά ένα ζεστό σώμα σε μικρή απόσταση από τον χρήστη. Χάρη στους αισθητήρες κίνησης, εντοπίζει εκείνους που πλησιάζουν το χρήστη. Εάν αυτά τα άτομα πλησιάσουν περισσότερο από 2 μέτρα, τα φώτα LED πάνω από αυτό αναβοσβήνουν και ακούγεται ο συναγερμός.

Το διαφημιστικό βίντεο του πουλόβερ περιέχει τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Υπενθυμίστε στην οικογένειά σας ότι είστε ευτυχείς να τους δείτε, αλλά ότι είστε πιο ευτυχισμένοι 2 μέτρα μακριά.”

Σύμφωνα με την έκθεση του CNET, όταν η SimpliSafe αποφάσισε να διανείμει έναν περιορισμένο αριθμό κοινωνικών απομακρυσμένων πουλόβερ χωρίς την τεχνολογία μέσα, γρήγορα εξαντλήθηκαν. Έχει δημοσιεύσει λεπτομερείς οδηγίες για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα πουλόβερ τους ή να κάνουν τις δικές τους εκδόσεις από το μηδέν.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία δήλωσε ότι το πουλόβερ δεν είχε σχεδιαστεί για να αποτρέψει το Kovid-19, αλλά στόχευε να φέρει ψυχαγωγία στις ημέρες που πολλοί άνθρωποι έπρεπε να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο Wade Devers, ο δημιουργικός διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε επίσης ότι σκέφτονται να προσφέρουν στους ανθρώπους ευχάριστες στιγμές σε αγχωτικές στιγμές.

Η SimpliSafe δεν παραμελήθηκε να προειδοποιήσει, “Ακολουθήστε τις οδηγίες των Κέντρων για την Ασθένεια και τον έλεγχο των ΗΠΑ, τους νόμους και τις εντολές της πολιτείας και της περιοχής.”

Άλλες ειδήσεις LIFE

.Source