Το Πράσινο Κίνημα Ειρήνης έκανε μια δήλωση με την ευκαιρία της “22 Απριλίου WORLD DAY”

Το Πράσινο Κίνημα Ειρήνης έκανε μια δήλωση με την ευκαιρία της “22 Απριλίου WORLD DAY”:

“Μαζί, μπορούμε να ανανεώσουμε τον κόσμο μας!”

  • Καταστρέψαμε τις ισορροπίες του κόσμου μας με ανθρώπινα χέρια και το κάναμε ακατοίκητο.
  • Μπορούμε να επιτύχουμε αυτό το ταξίδι μόνο συνεργαζόμενοι και μαζί.
  • Ίσως είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε τις ισορροπίες στον κόσμο και να σώσουμε το μέλλον μας, υπό την προϋπόθεση ότι κάθε άτομο εκπληρώνει τις ευθύνες του.
  • Αποτύχαμε να κάνουμε το ρόλο μας, όπως οι τελευταίες χώρες σε όλο τον κόσμο.
  • Εάν ζούμε και θέλουμε να ζήσουμε σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να δούμε τα προβλήματά του και να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μία προς μία.

Η Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου δημιουργήθηκε το 1970 στο Παγκόσμιο Συνέδριο της UNESCO που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο το 1969 από τον John McConnell, με την ιδέα να γιορτάσουμε τη ζωή και την ομορφιά του κόσμου μας και να οργανώσουμε μια ειδική μέρα για να επιστήσουμε την προσοχή στο περιβάλλον απειλές που αντιμετωπίζει. Το περιστατικό που πυροδότησε την εμφάνιση της Ημέρας της Γης είναι η αλυσίδα καταστροφών που δημιουργήθηκαν από 12 εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου που χύθηκαν στο περιβάλλον ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος πετρελαίου στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έξω από τη Σάντα Μπάρμπαρα στις 28 Ιανουαρίου 1968. Σε αυτό το ατύχημα, τα απόβλητα πετρελαίου εξαπλώθηκαν σε έκταση μεγαλύτερη από 1.300 τετραγωνικά χιλιόμετρα, προκαλώντας μία από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές καταστροφές που έχουν δει ποτέ και προκάλεσε το θάνατο περισσότερων από 10 χιλιάδων πουλιών, δελφινιών, φώκιων, θαλάσσιων λιονταριών και εκατομμυρίων άλλων ψαριών . Η συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού, η οποία θεωρείται ως ιστορικό σημείο καμπής για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής σε παγκόσμια κλίμακα, υπεγράφη στις 22 Απριλίου 2016, η οποία ορίζεται ως Ημέρα της Γης.

Κάθε χρόνο, εκδηλώσεις με διαφορετικό θέμα οργανώνονται την Ημέρα της Γης στις 22 Απριλίου. Η Ημέρα της Γης, η οποία θα πραγματοποιηθεί για 51η φορά φέτος, έχει τις ρίζες της το 1970 και πρώτη διεθνής εργασία για το περιβάλλον ένα γεγονός που έχει τη δυνατότητα να είναι. Το φετινό θέμα “Μαζί, μπορούμε να ανανεώσουμε τον κόσμο μας”. Κυρίως:

  1. Να επιστήσω την προσοχή στο γεγονός ότι διαταράσσουμε τις ισορροπίες του κόσμου μας από ανθρώπινα χέρια και το κάνουμε ακατοίκητο
  2. Θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το ταξίδι μόνο συνεργαζόμενοι και μαζί.
  3. Να ενεργοποιηθεί εξηγώντας ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν οι ισορροπίες στον κόσμο και να σωθεί το μέλλον μας, υπό την προϋπόθεση ότι κάθε άτομο εκπληρώνει τις ευθύνες του και τις εκπληρώνει.

Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου, σε σχεδόν 200 χώρες, επίσημα από κράτηΗ ευαισθητοποίηση προσπαθεί να αυξηθεί οργανώνοντας δραστηριότητες προς αυτή την κατεύθυνση μαζί με ΜΚΟ και πανεπιστήμια. Σε αυτό το σημείο, μην κάνουμε ποτέ το ρόλο μας στη χώρα μας το τελευταίο σε ολόκληρο τον κόσμο Είναι λυπηρό να βλέπουμε ότι αποτυγχάνουμε όπως μερικές χώρες. Εκτός από το να μην αναφέρω αυτό το ζήτημα, το οποίο δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη οποιασδήποτε κυβέρνησης στη χώρα μας μέχρι τώρα, με λανθασμένες αποφάσεις και σχεδόν τις αντίθετες ενέργειες, κάθε μέρα με αυξανόμενη καταστροφή, Βάζουμε επίσης τις τοπικές φυσικές συνθήκες μας σε δυσκολίες.

Εάν ζούμε σε αυτόν τον κόσμο και θέλουμε να ζήσουμε, πρέπει να δούμε τα προβλήματά του, να σκεφτόμαστε τις θεραπείες και τόσο το κράτος όσο και κάθε άτομο ξεχωριστά. πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες και να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο.

Χαιρετισμοί,

Πράσινο Κίνημα Ειρήνης

.Source